Post Image

GYENGÉD HAJÁPOLÁS ZIAJA SAMPONOKKAL

Rúzs & Más / 2017-10-18

A lengyel Ziaja márka innovatív, jó minőségű és újszerű termékei gyógyszerészeti szaktudás alapján, a természetből válogatott alapanyagokból készülnek. Az arc- test- és hajápoló termékek egyesítik a modern technológiát és az olyan kiváló, hagyományos összetevőket, mint a növényi kivonatok és a vitaminok. A Ziaja szépségápolási készítmények független laboratóriumok és orvosi klinikák által bőrgyógyászatilag és allergológiailag szigorúan ellenőrzöttek.

A Ziaja új hajsamponokkal szélesítette a kínálatát. A parabénmentes összetételű samponok növényi hatóanyagokkal segítik a fejbőr egyensúlyának helyreállítását. Az újdonságok közt találunk normál hajra valót füge kivonattal, száraz hajra valót aloe vera kivonattal, zsíros hajra valót levendula kivonattal valamint a festett haj színét és fényét megőrző napraforgó kivonatos valamint a korpás hajat ápoló csalánkivonatos változatot.

Ziaja hajsamponok
Kettőt közülük ki is próbáltunk:

Ziaja hajsampon levendula kivonattal zsíros hajra

Fő hatóanyagai a levendula kivonat, Kókusz-glikozidok, Provitamin B5 (D-panthenol). Hatékonyan tisztít. Mérsékli a haj zsírosságát és hosszan tartóan tiszta, friss érzést biztosít.

Tapasztalataink: A kellemes virágillatú sampontól a haj makulátlanul tisztának érződik, száradás után egészségesen fénylő lesz és a következő hajmosásig (3-4 nap) nem jelentkezett a hajtövek fokozott zsírosodása (a hajvégekre természetesen került balzsam). A kellemes illat még másnap is érződött.

Ziaja hajsampon napraforgó kivonattal festett hajra

Gyengéden tisztítja a hajat. Mérsékli a szín fakulását. Erősíti és védi a hajat a külső hatásoktól. Gátolja a hajvégek szálkásodását.
Fő hatóanyagai: Napraforgó kivonat, Kókusz-glikozidok, Provitamin B5 (D-panthenol)

Tapasztalataink: enyhe illatú, krémesen habzó sampon, mely a hajnak puha tapintást és száradást követően szép fényt kölcsönöz. A haj összességében erősebbnek, egészségesebbnek hat.

A Ziaja termékek a Camponában nemrég megnyílt Ziaja Neked üzletben, hipermarketekben, drogériákban valamint a www.ziajashop.hu weboldalon  kaphatók versenyképes áron, nők, férfiak és gyermekek számára, minden korosztály részére.

Mentés

GYENGÉD HAJÁPOLÁS ZIAJA SAMPONOKKAL
4.6 (91.43%) 7 vote[s]

Kapcsolódó bejegyzések