Post Image

ÜDE SMARAGDZÖLDBEN CSÁBÍT A GUCCI FLORA EMERALD

Rúzs & Más / 2019-07-17

A limitált kiadású Gucci Flora Emerald Gardenia az új évszak beköszöntekor felszabaduló erőt, energiát és üdeséget testesíti meg színvilágával, melyhez a buja természetet szimbolizáló zöld árnyalat adta az ihletet.

A smaragd vibráló színe tökéletes összhangot alkot a friss, virágos illattal és a ház ikonikus Flora-dizájnjának különleges világával. A színválasztás rendkívül modernné varázsolja a külső csomagolást és az illat üvegét is.

gucci, flora, emerald, gardenia, illat, parfüm, limitált, rúzs és más

A Gucci Flora Emerald Gardenia névadó színét megtestesítve a Flora család legújabb tagjává vált. Egy igazán kifinomult, zöld virágos illatkompozíció, melyet gyümölcsös, virágos jegyek jellemeznek, amik ragyogó, fás jegyekkel egészülnek ki. A parfümöt egy koranyári pillanatkép ihlette, ahol egy gyümölcsöskert harmattal borított képe rajzolódik ki. Az illat frissítő, gyümölcsös jegyekkel nyit: a körte, citrom és görögdinnye elegye olyan virágos szívjegyekkel egészül ki, mint a gardénia, frangipáni és a lótusz. Végül a sugárzóan gyümölcsös és virágos nyitány lágyan keveredik olyan fás alapjegyekkel, mint a szantálfa és a cédrusfa, amit tökéletesen kiegészít a bársonyos pézsma.

Az eredeti Flora Gardenia illatüvegéhez hasonlóan visszaköszön a hatszögletű a forma. A zöld, lakkozott üveget a fekete Gucci felirat és az elegáns fekete masni teszi tökéletessé. Az illat dobozát ikonikus virág- és rovarminták díszítik, melyet először Grace Monacói hercegnő részére készítettek e1 1966-ban. Ezek a kifinomult motívumok varázslatosan ragyogó, élénk kompozíciót alkotnak a smaragdzöld színárnyalatnak köszönhetően. A megújult színben pompázó Flora minta az újjászületést és a kortárs romantikát szimbolizálja. Az új dizájn egy autentikus, titokzatos és lenyűgöző nőről szól, aki magán viseli az illatot, amely szépsége és érzékisége egyedi kifejezése.

gucci, flora, emerald, gardenia, illat, parfüm, limitált, rúzs és más

A limitált kiadású, üde és érzéki illatkompozícióhoz egy szemet gyönyörködtető reklámkampány is társul. A Gucci Flora Emerald Gardenia zöld üvege fehér gardénia sziromágyon nyugszik, míg az eredeti Gucci Flora illathoz készített kiegészítő kampányban Ellia Goddings modellt láthatjuk rózsaszín szaténruhában, arany koronával.

GUCCI FLORA GARDENIA EMERALD Limited EDT 50ML – 25.590Ft

Kizárólagos forgalmazó: Primőr Kozmetikai Kft.
Megvásárolható: Müller – Douglas – Marionnaud parfümériákban

Kapcsolódó bejegyzések