GÖRÖG ZITA IS A VILLANÓFÉNYES SZŐRTELENÍTÉS HÍVE

Rúzs & Más / 2024-06-19

„Picit spoilerezek: 15 perc alatt végeztem a két lábszáram kezelésével. Alapvetőn az ilyen okos applikációk ki szoktak fogni rajtam, de a Skin i-expert Braun applikáció használata annyira egyértelmű volt és olyan sok hasznos információval látott el a kezelés közben, hogy elrontani sem tudtam volna.” – mondta el első tapasztalatait Görög Zita, a márka nagykövete a Braun Skin i-expert készülék és applikáció kapcsán.

Ha szőrtelenítésről van szó, egyre többen a hosszan tartó simaságot biztosító, tartós megoldásokat keresi. Erre pedig az egyik legbiztosabb megoldás az IPL szőrtelenítő készülék, vagy ismertebb nevén villanófényes szőrtelenítő, mely kategóriában egyedülálló újdonságot dobott piacra a Braun. Görög Zita is a portfólió legjobb IPL készülékét próbálta ki. A Skin i-expert a világ első, AI technológiával ellátott villanófényes készüléke, ami forradalmasítja a szépségápolási rutinodat, és sima bőrt biztosít 1 éven keresztül.

braun, szortelenites, ai, villanofenyes, ipl, gorog zita, ruzs es mas, tartos szortelenites

A szőrtelenítés a megfelelően kiválasztott és kiváló minőségű IPL-technológia segítségével kíméletes és fájdalommentes. Mindenképpen mellette szól, hogy könnyen elvégezhető az otthoni kényelemben, anélkül, hogy szépségszalonba kellene elmenni, folyamatosan időpontot egyeztetni, az esetlegesen szégyenlősebb hölgyek a vetkőzés folyamatától is megkíméli.

Tartós vagy végleges szőrtelenítés? Milyen eredményt várhatunk el egy villanófényes szőrtelenítő készüléktől?

Teljesen végleges szőrtelenítés egyelőre nem létezik, tartós szőrtelenítés viszont igen, hiszen a villanófényes szőrtelenítő akár 1 évig is meggátolja a szőrszálak növekedését, valamint az ilyen típusú kezelések utána jóval gyengébb, piheszerű szőrszálak nőnek vissza.
“A kezelést az első 3-4 hét során hetente javasolt ismételni, majd a gyakoriság fokozatosan és egyénileg csökkenthető két hetente egy alkalomra, azután havi egy alkalomra. Ennek hátterében az a biológiai jelenség áll, hogy az ember testén nem minden szőrszál van aktív növekedési fázisban, amelyekre az IPL szőrtelenítő készülék hatékonyan képes kifejteni a tartós szőrtelenítő hatását. A megfelelő rendszerességgel elvégzett néhány alkalom után azonban valóban tartós eredmény érhető el.” – mondta el dr. Gyöngyösi Nóra PhD. Bőrgyógyászt, kozmetológus szakorvos.

braun, szortelenites, ai, villanofenyes, ipl, gorog zita, ruzs es mas, tartos szortelenites

A szőrnövekedés szempontjából ideális időpontok követése azonban macerás, nehézkes, többszöri szalonlátogatást igényel, ami nem is biztos, hogy ugyanolyan hatékony minden alkalom. A Braun Skin i-expert IPL szőrtelenítő készülék fejlesztői erre találtak ki egyedülálló megoldást.
A Braun Skin i-expert a világ első olyan IPL szőrtelenítő készüléke, amely személyre szabottan, és így a lehető leghatékonyabban működik!
Mindezt pedig a mesterséges intelligenciának köszönheti. A legújabb Braun IPL szőrtelenítő a legfejlettebb AI technológiával használat közben tanul, és egy okostelefonos applikáció (Skin i-expert, mely elérhető iOS és Andorid rendszerekre is) segítségével irányítja a felhasználót a legjobb eredmény elérése érdekében.
A készülék folyamatosan elemzi a bőrt működés közben, és a beépített AI technológiának köszönhetően automatikusan a különböző bőrterületek változó tónusaihoz igazítja a villanások intenzitását. Mivel az IPL szőrtelenítő technológia a szőrszálakban található melanin révén fejti ki hatását, a szőr és a bőr színének, illetve a bőr- és a szőrszín kontrasztjának is jelentős szerepe van a hatékony szőrtelenítésben. Ez nem csak egyénenként, de a különböző testtájakon is másmilyen, ezért fontos ez az újítás, amely minden tényezőt figyelembe vesz és folyamatosan tanul működés közben.
Az okostelefonhoz kapcsolt személyes haladáskövető és időzítő alkalmazás segíti a kezelések személyre szabott ütemezését és jelzi azt is, hogy még hány alkalomra lehet szükség.
A bőrellenőrző funkció a biztonságos használatért felel, így rendeltetésszerű használat mellett nem fordulhat elő a bőr károsodása. Egy otthon használható IPL szőrtelenítő gép esetében ez a hatékonyság mellett a másik legfontosabb elvárás. Nem véletlen, hogy a készülék biztonságosságát a Skin Health Alliance nemzetközi bőr egészségügyi szervezet klinikai tesztjei és bőrgyógyászati akkreditáció is igazolja.

braun, szortelenites, ai, villanofenyes, ipl, gorog zita, ruzs es mas, tartos szortelenites

Mit tud még a Braun Skin i-expert villanófényes szőrtelenítő?

• A beépített személyes haladáskövető mindig előre jelzi, hogy hány kezelés van hátra. Ezáltal könnyedén, és a kozmetikai szalonok költségének töredékéért kezedbe veheted a szőrtelenítési szokásaid irányítását. A kezelési terv automatikusan frissül a Te előrehaladásodnak megfelelően, egészen a végeredményig! Az applikáció a naptáraddal összehangoltan működik így még könnyebb a tervezhetőség.
• A villanófény erősségének automatikus bőrtónushoz való alkalmazkodásának, és a Skin Check beépített bőrvédelmi technológiájának köszönhetően a legjobb eredményt érheted el, teljes biztonságban. Ráadásul személyre szabott tippeket is kapsz, hogy miként javíthatod a következő kezelést.
• Az ultragyors villanófénynek köszönhetően (125 villanás / perc) a készülék gyorsan, 15 perc alatt kezeli a teljes testet az otthonod kényelmében, amikor csak szeretnéd.
• Még nagyobb százalékban tartalmaz újrahasznosított anyagokat a megújult csomagolás, beleértve a nyers kartonból készült belső részt is (a csomagolás FSC tanúsítvánnyal rendelkezik).
• A kezelési terv elvégzése után akár 1 évig is szőrtelen marad a bőr, ezután pedig az utókezelés garantálja a szép eredményt.

Braun IPL szőrtelenítés: selymesen sima bőr akár 1 éven át

A Braun Skin i-expert megoldásai a lehető legkényelmesebb szőrtelenítést teszik lehetővé minden testtájon, otthon, személyre szabottan, biztonságosan. A legújabb Braun szőrtelenítő gép összesen 400 000 villanásra képes, ami azt jelenti, hogy egyszeri beruházással akár 22 éven át is biztosíthatja a teljes test kezelését – amivel nem csak felveszi, de ár-érték arányban is megnyerheti a versenyt a kozmetikai szalonok tartós szőrtelenítő kezeléseivel szemben.
A Braun javaslata, hogy az IPL kezelést a Skin i-expert készülék és applikáció segítségével eleinte hetente érdemes megismételni, majd az első 3-4 hét elteltével, amikor már valós eredményeket tapasztalhatunk, a kezelések száma csökkenthető kétheti, majd akár havi és még ennél is ritkább rendszerességre. A haladás mindenkinél egyéni, bőr- és szőrtípus függő.

Kapcsolódó bejegyzések