Post Image

GENOMIKÁRA ÉPÜLŐ HIDRATÁLÓ TERMÉKCSALÁD A VAGHEGGI-TŐL

Rúzs & Más / 2024-01-02

A 40 éve a bőr természetes ápolása mellett elkötelezett Vagheggi termékinnovációinak egyik alapelve, hogy a tartósan fiatal és szép bőr alapja a megfelelő hidratáció, melyet folyamatosan fenn kell tartani, és a bőr saját önregeneráló képességét kell fejleszteni. A most megújult REHYDRA termékcsalád olyan hatóanyagokkal gazdagodott, melyek a hidratációs mechanizmusok stimulálásával fejlesztik a bőr önregenerálódó képességét. A termék emellett új, fenntartható csomagolást is kapott.

Személyre szabott hidratálás a genomika segítségével

A Vagheggi kezdetektől fogva nagy hangsúlyt fektet a kutatás-fejlesztésre a fitokozmetika világában. A megújult REHYDRA egy olyan termékcsalád, mely a genomika (gének kölcsönhatását vizsgáló tudomány, „új genetika”) legfrissebb kutatásaiból született, lehetővé téve, hogy ne csak a külső és belső okait vegyék figyelembe a dehidratációnak, de tudjanak hatást gyakorolni bármilyen típusú bőrre. A Vagheggi arra törekedett, hogy egy személyre szabott kezelést biztosítson, ami képes a speciális bőrigényeket is hatékonyan és láthatóan kezelni. A gének működésének tanulmányozásával világossá vált, hogy széles spektrumú kozmetikumra van szükség, amely a bőr rehidratációjában szerepet játszó összes tényezőre hat.

Multifunkcionális ökofenntartható hatóanyag

A REHYDRA hatóanyagai hozzájárulnak ahhoz, hogy a víz megtartásával a bőr sima, feszes és rugalmas maradjon. A megújult termékek egyik fő összetevője a Cuateteco, vagyis a mexikói árnika kivonata, mely segít normalizálni a hidratációért felelős összes mechanizmust a bőrben, annak igényei szerint, így teljesen személyre szabott bőrápolást biztosít. A növényből kinyert hatóanyag képes stimulálni a bőr sejtjeinek összetett belső mechanizmusait, így segít normalizálni a hidratációért felelős összes folyamatot a bőrben, ezáltal támogatja a bőr önregenerálódó képességét. Ez a multifunkcionális ökofenntartható hatóanyag egy új mérföldkő a Vagheggi fenntarthatósági projektjében. A megújult REHYDRA család termékei több szinten hatva segítenek fenntartani a bőr funkcióit, egyensúlyba hozni a sejtanyagcserét, visszaállítani a bőr saját védőrétegét és hidratációs szintjét, emellett újra aktiválni a bőr fiziológiás folyamatait és regenerálni a bőrsejteket. Ráadásként akár 100 órán át tartó hidratálást biztosítanak, megoldást nyújtva az extra táplálást és hidratálást igénylő bőrnek.

rehydra, vagheggi, hidratalas, genomika, ruzs es mas, professzionalis, fitokozmetikum, utantoltheto, fenntarthato

Gyártási folyamat a fenntarthatóság jegyében

A REHYDRA termékek gyártási folyamata minden környezetvédelmi és Fair Trade követelménynek megfelel. A belső tartalom mellett a termékcsalád újrahasznosítható csomagolást kapott, mely könnyű üvegből, utántöltőből, minősített papírokból és vízbázisú festékek használatából áll. A papírban lévő cellulózt öko eljárással fehérítik, minimálisra csökkentve a klór használatát, emellett nem használnak nehézfémet, mérgező anyagot, sőt savakat sem a papírragasztáshoz. A termék mellett pedig már nem található papírból készült használati utasítás és műanyag spatula, ezzel is csökkentve a használattal keletkező hulladék mennyiségét.

Új REHYDRA termékek: Hidratáló Lemosó Hab; Hidratáló Arclemosó Tej; Hidratáló Tonik; Hidratáló Arckrém 100H és Utántöltő; Hidratáló, Tápláló Arckrém és Utántöltő; Hidratáló Szemkörnyékápoló; Hidratáló Szérum Koncentrátum; Hialuronsavas Ampulla; Hidratáló Ásványi Arcmaszk; Hidratáló Arcradír.

rehydra, vagheggi, hidratalas, genomika, ruzs es mas, professzionalis, fitokozmetikum, utantoltheto, fenntarthato

Kapcsolódó bejegyzések