FTC a feszes testért

Zsolesz / 2016-03-29

mely új kollagén és elasztin termelését serkenti. Az FTC felszívódó szálas kontúrozás nem igényel altatást, kórházi tartózkodást vagy hosszú felépülést – azonnali eredményt ad, és a beavatkozást követően 3 hónap elteltével éri el maximumát a kollagén fokozott termelésének következtében. A biokompatibilis szálak serkentik a fibroblaszt sejteket, melyek a kollagén termeléséért felelősek. Ráadásként a szálak a bevezetési pontoknál akupunktúrás hatással is bírnak. Ez segíti a növekedési faktorok kibocsátását melyek további kollagéntermelést indukálnak, a bőr tartószerkezetét tovább erősítve. A szálak mintegy 6 hónap alatt maradéktalanul felszívódnak, de a beavatkozás eredménye 2-3 évig tart.

A finomszálas kontúrozás egy nagyon sokoldalú kezelés: alkalmas a fiatalos kontúrok visszaállítására minden olyan területen, mely ki van téve a megereszkedésnek és volumenvesztésnek a fogyás, elégtelen izomtónus vagy az öregedési folyamatok hatására. A szemöldök, orcák, toka és nyaki terület feszesítése mellett az FTC alkalmazható különböző testrészek fiatalos tónusának visszaadására, mint például a dekoltázs, mellek, felkarok, térd, has vagy belső comb. Ez a kezelés remekül működik együtt az Aqualyx zsírbontó injekcióval.


FTC kezelés alkalmazható vállizom problémák kezelésére is, mivel mély izomrelaxációt idéz elő – ez a relaxált állapot biztosítja egyébként a bőr sima megjelenését! A szálak hossza és vastagsága a kezelendő terület szerint változhat. Az orvos a konzultáció során az egyedi bőrállapotot és elérni kívánt célt figyelembe véve határozza meg a szálak számát és összetételét a legjobb eredmény eléréséhez.

A Fine Thread Contouring Magyarországon elsőként a Royal Clinics orvos-esztétikai központban volt elérhető, ahol azok az orvosok végzik el a beavatkozást, akik oktatják is a módszert. Bővebb információ: www.royalclinics.hu

Kapcsolódó bejegyzések