JEAN LOUIS DAVID LOVES THE NIGHT! TRENDI PARTY-FRIZURÁK

Rúzs & Más / 2016-12-16

A Jean Louis David márka új téli kollekciója az Éj Királynői előtt tiszteleg… A hőmérséklet csökken, de a hőmérő higanyszála emelkedik a párizsi éjszakák ritmusára. A megújult Les Bains Douches szolgál díszletként ezeknek az éjszakai kalandozásoknak, ahol bármi megtörténhet. A felforrósodott hangulat felélénkíti az energiákat és felfedi a valódi személyiséget. A buli a tetőfokára hág és a party-frizurák felvillanyozzák a hangulatot. A Jean Louis David nőbódító, felkavaró, részegítő, titokzatos és csábító. Frizurája egyedülálló szakmai tudás és exkluzív technikák szüleménye: bevállalós neo-bob, fénylő színek, magával ragadó volumen, fiús fazon… Az éjszaka hív!

MINTHA ELŐRE HOSSZABBODNA

VÁGÁSI TECHNIKA: Hátul enyhén fokozatosra vágott bob a nagyobb volumenért, elöl ritkított, hogy a frizura hátulról előre hosszabbodó benyomást
keltsen. Az arc körüli két tincs kiemeli az arcot, keretként szolgál.

EXKLUZÍV HAJFESTÉSI TECHNIKA: SUNLIGHT
Különböző tónusokat helyez egymásra, ezáltal színek kavalkádját kreálja, így ad mélységet a hajvágásnak és fénylő hatást a frizurának.

Laza, enyhén hullámos wavy frizura, a hullámokat nagy átmérőjű hajsütővassal készítették és kézzel fellazították. A hajat a Jean Louis David
Shine Spray varázsolja fényessé.

Jean Louis David Loves the night kollekció

A haj egyenes, a kefével a hajtöveknél alaposan megemelve a volumenért, ebben
segít a Jean Louis David Design Spray. A hajvégek befelé avagy kifelé irányulnak – ahogy éppen tetszik.

Jean Louis David Loves the night kollekció

Rugalmas frizuraköltemény a félhosszú hajon, a „simlis sapka” hatású frufru 80-as évekbeli hatást kelt, valamint volument biztosít a fejtetőn.

Jean Louis David Loves the night kollekció

FIÚSAN

VÁGÁSI TECHNIKA: A rövidre vágott frufru ritkított, ezáltal aszimmetrikus és mozgalmas hatást eredményez.

EXKLUZÍV HAJFESTÉSI TECHNIKA: 2 IN 1 COLOR
Ez a technika térhatást biztosít a hajnak, néhány világosabb felület meghatározásával, amelyek beleolvadnak a frizura egészébe. Jelen esetben rezes árnyalatokban, a térhatás a fejtetőre koncentrálódik, és ezáltal kiemeli a szemet.

Jean Louis David Loves the night kollekció

Nagyon rövid, fokozatosra vágott fiús fazon. A frufru hosszabb, a szemöldök alatt enyhén megrajzolt dupla hatással.

Jean Louis David Loves the night kollekció

A tarkón és kétoldalt létrehozott lágy kontúrok igazán nőiessé varázsolják ezt a frizurát. A frufru egyenesre vágott és oldalra fésült ezáltal kiemeli a szemet.

Jean Louis David Loves the night kollekció

LONG SEXY

VÁGÁSI TECHNIKA: Letisztult hosszú bob, a fenti részeken enyhén fokozatosra vágott, ezáltal a frizura jól variálható. A rövidebb tincsek
kontrasztja keretezi és kiemeli az arcot.

ÚJ EXKLUZÍV HAJFESTÉSI TECHNIKA: OVERLIGHT
Fénnyel teli lágy színátmenet, a hajtöveknél egy sötétebb szőkéből kiindulva világosodik fokozatosan, egészen a hajvégekig. A Gloss használatával gyönyörű csillogást és csodás hajtömeget varázsolnak. A hajhosszt fokozatosan festik, hogy a túl markáns hatást elkerüljék.

Természetesre szárított frizura, amely a Jean Louis David Shine Spray-nek köszönheti fényességét.

Jean Louis David Loves the night kollekció

Igazán szexi frizura, a félhosszú tincseket hajsütővas segítségével göndörítik. A szem előtti hullámos tincs titokzatos és csábító hatást kelt.

Jean Louis David Loves the night kollekció

Az 50-es évek inspirálták a modernizált Victory Rolls hatást. A természetesen kiengedett haj elülső tincsét kifelé csavarják, majd csattal tűzik fel. A frizura tartósságát a Jean Louis David Fix Ultime Spray biztosítja.

Jean Louis David Loves the night kollekció

A Bar à Styles a Jean Louis David gyors szolgáltatása az elfoglalt városi nők számára. 15 perc alatt hajmosás nélkül alkalomhoz illő frizura készül, melyhez bejelentkezés nem szükséges.

ROCK’MANTIKUS FÉL-FELTŰZÉS
Az elülső tincsek enyhén hullámosak, hogy egyéniséget varázsoljanak a frizurának és rugalmassá tegyék az összhatást. A maradék hajat hátul viszonylag magasan feltűzik.

Jean Louis David Loves the night kollekció

HAMIS KONTY
A fonatból a fej hátsó részére formáznak kontyot, és szabadon hagynak két tincset, ezáltal dinamikussá válik, valamint a nyakat is kihangsúlyozza a frizura.

Jean Louis David Loves the night kollekció

Kapcsolódó bejegyzések