Post Image

FRISSEN HÁMOZOTT YUCATÁNI ALOÉVAL SZÉPÜLTEM!

Rúzs & Más / 2020-01-21

A Margitszigeti szállodák nemcsak a nevükben újultak meg – az egykori Danubius Health Spa hotelekből Ensana Hotels lett – de számos új szolgáltatást is bevezettek. Az újdonságok nem kerülhették el a szálloda szépségszalonját sem, ahol a Pharmos Natur márkával ismerkedhettem meg testközelből. A szépségszalonban újdonság, hogy egy tökéletesen természetes, bio márkával kezelnek, ráadásul a német márka a biokozmetikumok közt is egészen különleges: a Pharmos Natur szépítőszerek alapját ugyanis nem víz, hanem értékes aloé gél adja. Az aloe vera gél – viszkozitásának és konzisztenciájának köszönhetően – tökéletesen felszívódik a bőrben, értékes hatóanyagai pedig mélyen átjárják és hidratálják a bőrt.

Szeretettel termesztve 

A cég saját, a természetet maximálisan tiszteletben tartó bio ültetvényein Ecuadorban és Yucatánban termeszti az Aloé növényeket, mégpedig úgy, hogy az eredeti növények “babáit”, a kis hajtásokon fejlődő növénykéket nem választják le az anyanövényről. Az így teljes harmóniában, a legoptimálisabb körülmények között fejlődő növények összetétele a lehető legjobb lesz, amiből bőrünk is profitál. A lakossági és kozmetikai célokra készített termékeken kívül a legszebb aloé leveleket eljuttatják a kozmetikákba, ahol a kozmetikusok minden kezelés előtt levágnak egy darabot és a levélből frissen aloé géllel végzik a masszázst.

pharmos natur, green luxury, aloe, aloe vera, aloe gel, bio, arckezelés, kozmetikai kezelés, bio lifting, ensana, margitsziget, rúzs és más

A Green Luxury érzés

Túl az első csodálkozáson próbáltam “rendes vendégként” viselkedni és nem bombázni folyamatosan kérdésekkel a kozmetikus. Csak részben sikerült. A kezléseket mindig a vendég bőrének igényeire szabják, ott helyben döntik el közösen, mi lenne a legcélravezetőbb. Bár én a “Szeresd a korod” vitalizáló kezelést gondoltam ki magamnak, a kozmetikus hamar meggyőzött, hogy egy feszesítő-regeneráló bio lifting kezelés jobbat tenne a bőrömmel. Természetesen hallgattam rá, hiszen a szakértőkre mindig érdemes hallgatni! A kezelés első lépései a tisztítás és a bőrradír – ez utóbbiban finomra őrölt fekete szezámmag dolgozott a bőrömön. Valójában már ezen a ponton sikerült ellazulnom a nyugodt, lágy masszázsmozdulatoknak köszönhetően, amivel a termékeket felvitte kezelőm a bőrömre. Közben a friss aloé gélem is elkészült, ami kevés szezámolajjal elkeverve masszázskrémmé lépett elő. Először furcsa volt a természetes anyagok jellegzetes illata, de hamar hozzászoktam és kifejezetten jó érzés volt “valami igazit” érezni a bőrömön. Természetesen a nyakam és a dekoltázsom sem maradt ki a jóból! Az egyedi mozdulatokat tartalmazó masszázs mennyei volt, a kozmetikus kezei aranyat értek. Ezután egy hatóanyagokban gazdag regeneráló maszkot kaptam.

pharmos natur, green luxury, aloe, aloe vera, aloe gel, bio, arckezelés, kozmetikai kezelés, bio lifting, ensana, margitsziget, rúzs és más

Meggyőző eredmény

A Pharmos Natur szerint az általuk holisztikusan előállított növényi formula olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek hasonlóak a testben található sejtfolyadékhoz. Amit tapasztaltam, az alátámasztja mindezt: bőröm feltöltődött, kisimult, megtelt nedvességgel és egészséges ragyogást kapott. A sejtregeneráló és immunerősítő hatás hosszútávon is jót tesz a bőrnek: ezeket a termékeket használva, a Green Luxury kezeléseket rendszeresen igénybevéve a kötőszövet megerősödését, a bőr megfiatalodását ígérik. Most már el is hiszem nekik!

A Pharmos Natur kezelés után, a szálloda előtt

 

 

Kapcsolódó bejegyzések