Post Image

FRISS ILLATFUVALLAT LECSAPÓDÓ VÍZCSEPPEK NÉLKÜL!

Rúzs & Más / 2017-03-22

A hagyományos, víz alalpú aeroszolos légfrissítőkkel szembeni egyik fő ellenérv, hogy megtelepednek a felületeken és nedvessé teszik őket.
Az Air Wick Pure a legújabb innováció a prémium aeroszolok piacán, melynek új formulája nem tartalmaz vizet, így azonnal elmerülhetünk a magával ragadó illatokban.
A Pure hajtógázt és tartós illatot használ egy nyomás alatti zárt tartályban. Szemben a hagyományos aeroszolos légfrissítőkkel melyek vízbázisúak, az Air Wick Pure légfrissítők illata sűrített levegőn keresztül diszpergál, nem pedig vízalapú cseppek formájában. Így kellemes illatot biztosíthatunk otthonunkban, akkor és amikor szükségünk van rá, méghozzá visszahulló vízpára nélkül, mely ragadós felületeket eredményezhet.

Az új Air Wick Pure jellegzetes külseje kiemelkedik a többi légfrissítő közül és erős, mély színei által könnyedén különbséget tudunk tenni az illatok között. Az ergonomikus permetezőfejet úgy tervezték, hogy természetes fogása legyen.

Airwick Pure vízmentes légfrissítő

Biztonságosan alkalmazható gyermekek és állatok környezetében?

Bár kerülnünk kell a termék használatát háziállatok és gyermekek közvetlen közelében, bátran használhatjuk a sprayt azokban a helységekben, ahol megfordulnak.

Kinek ajánlott az Air Wick Pure?

Az Air Wick Pure bárki számára ajánlott, aki pillanatok alatt illatossá varázsolná lakását visszahulló vízpermet nélkül. A légfrissítőket jellemzően azokban a helységekben használjuk, melyek kellemetlen szagúak, például a fürdőszobában. Az Air Wick Pure-t bárhol használhatjuk, ahol illatosításra van szükség, ahelyett, hogy csak a kellemetlen szagok elfedésére használnánk.
A spray könnyen körbevihető a lakásban, így bármely szobát felfrissíti, illetve semlegesíti a szagokat. Ha kevés az időnk, némi frissességet adnánk otthonunknak vagy váratlanul vendégünk érkezik, a Pure hatékonyan eltünteti a rossz szagokat, ezáltal otthonunknak jó illata lesz és készen áll bárki fogadására.

Airwick Pure légfrissítő illatvariációk

Mikor használjuk a Pure-t?

Az Air Wick Pure-al felfrissíthető a szoba és tökéletes környezetet teremthetünk bármilyen alkalomhoz, például a karácsonyhoz, egy barátokkal töltött estéhez vagy az emlékek megidézéséhez kedvenc nyaralásunkról. Ahhoz, hogy megtaláljuk a hangulatunkhoz legjobban illő illatot, használjuk az Air Wick Illatdekoratőr Alkalmazást.

Az otthon illata

Ha nem csupán átmenetileg szeretnénk kellemes illatot a lakásunkban a megoldás a 60 napig tartó folyamatos illatot biztosító Freshmatic légfrissítő készülék. A Freshmatic három illaterősség fokozatával lehetővé teszi, hogy mindig kontrollálhassuk az illat intenzitását. Legalacsonyabb fokozaton az utántöltő tartalma akár 60 napig is kitart, de ha magasabb fokozatra állítjuk a készüléket, intenzívebb illatélményt kapunk.
A kis készüléket úgy tervezték, hogy dekoratívabb legyen, mint a hagyományos légfrissítők: beleolvad otthonunk stílusába és a hálószoba kivételével a lakás összes helységében elhelyezhető – polcokra, szekrényekre vagy akár falra is akaszthatjuk. Ügyeljünk rá, hogy a padló szintje felett legalább 2 méterrel helyezzük el, ezáltal biztosítjuk, hogy az illat a lehető legjobban szétszóródjon az egész lakásban. A jó hír az, hogy a vízmentes Pure utántöltőkkel is kapható, így nem kell “elugranunk” a nedves illatfelhő elől!

Airwick Freshmatic Pure vízmentes légfrissítővel

 

Kapcsolódó bejegyzések