Post Image

FRISS FELÜTÉS: HÓDÍTSUNK AZ ÖRÖK PIROSSAL!

Rúzs & Más / 2017-05-01

A piros szín eleganciát, nőiességet, szenvedélyt sugall. A vörös rúzst és körömlakkot az ötvenes évek hollywoodi filmcsillagai – köztük Marilyn Monroe, Elizabeth Taylor – tették igazán trendivé, megteremtve az örök nő ideálját. Nem kell azonban a vörös szőnyegen végigvonulnunk ahhoz, hogy igazi dívának érezhessük magunkat! Az Artistry ajakrúzsával és körömlakkjával bármelyik nap előcsalogathatjuk a bennünk szunnyadó femme fatale-t!

A hétköznapok díváinak – Artistry Signature Color ajakrúzs Daring Red árnyalatban (a nyitóképen)

A vörös rúzs nem csupán alkalmi viselet! A mindennapokban is öltöztet, segítségével egy mozdulattal feldobhatjuk megjelenésünket, elterelhetjük vele a figyelmet a fáradt tekintetről, sápadt arcbőrről – tényleg remek trükk!
Az Artistry Signature Color ajakrúzsával egy leheletnyi luxust csempészhetünk a hétköznapokba, miközben ajkunkat puhává, hidratálttá varázsolhatjuk. Intenzív mélyhidratáló összetevőivel és E-vitamin tartalmával hozzájárul az ajkak megfiatalításához, a benne található természetes olajok pedig 36%-kal fokozzák a nedvességmegtartó képességet. A Signature Color pigmentek hosszan tartó, tökéletes fedést biztosítanak, de ami mégis a legjobb benne: tökéletesen csókálló!
Ajánlott fogyasztói ára: 7 800 Ft

Egy csepp csábítás – Artistry körömlakk Diva árnyalatban

Artistry Nail Colour körömlakk, Diva

A piros a szerelem és a szenvedély színe. Egy ilyen árnyalatban pompázó körömlakk extra vonzerővel ruházza fel viselőjét, még akkor is, ha visszafogott szetthez párosítjuk. Az Artistry Diva árnyalatú körömlakkja remekül mutat laza és elegáns öltözettel egyaránt – egy talpig fekete outfittel vagy fehér blúz-farmer-magassarkú kombóval. Erőteljes színhatásával kiemeli kezeink szépségét, új összetételének köszönhetően ráadásul rendkívül tartós: ellenáll a berepedezésnek, lepattogzásnak. A tökéletes fedés érdekében először a köröm közepére vigyük fel a lakkot egy ecsethúzással, majd folytassuk a két oldalon. Várjunk öt percet a száradásig, majd vigyük fel még egy rétegben.
Ajánlott fogyasztói ára: 3 900 Ft

Így készítsünk ikonikus sminket:

Marilyn Monroe

Marilyn Monroe

1. Vékonyan kezdjük el húzni a tusvonalat a szemhéj közepénél, majd kifelé egyre vastagítsuk, végül vékonyan íveljük felfelé.
2. Göndörítő, hosszabbító szempillaspirált használjunk, a külső szemzugnál bátran vigyük fel több rétegben.
3. A szemöldököket világosbarna árnyalattal hangsúlyozzuk.
4. Ajakkontúr-ceruzával emeljük ki ajkunk körvonalát, majd a vörös rúzst középről kifelé haladva vigyük fel.
5. Orcáinkat halvány pink pirosítóval emeljük ki.
Elizabeth Taylor

Elizabeth Taylor

1. Vigyünk fel a mozgó szemhéjunkra és az alsó szempillasor tövéhez halványkék szemhéjpúdert.
2. Fekete szemceruzával húzzunk vékony vonalat a belső szemzugtól kifelé, a végét enyhén felfelé ívelve. Az alsó szempillasort is húzzuk ki.
3. Hosszabbító szempillaspirállal emeljük ki pilláinkat.
4. Szemöldökünkön sötétbarna árnyalatot használjunk.
5. Ajakkontúr-ceruzával emeljük ki ajkunk körvonalát, majd a vörös rúzst középről kifelé haladva vigyük fel.
6. Az orcákat pirosas, rózsás árnyalattal tegyük üdévé.

Képek forrása: Pinterest

Kapcsolódó bejegyzések