Post Image

FORRADALMI DEZODOR TECHNOLÓGIA – KIPRÓBÁLTUK!

Rúzs & Más / 2019-01-03

Eddig kétféle dezodor-technológia létezett: a dezodor (deodorant), amely semlegesíti a kellemetlen szagokat valamint az  izzadásgátló dezodor (anti-perspirant), amely a kellemetlen szagok mellett a verejték mennyiségét és ezáltal a nedvesség-érzetet is csökkenti. Ezidáig az alumíniumsó volt az egyetlen összetevő, ami ezt a célt szolgálni volt hivatott.
Az alumíniumsókkal kapcsolatban azonban nagyon sok negatív feltételezés kering a köztudatban – még ha ezek városi legendák is, sokan ódzkodnak a használatuktól. Az érzékeny bőrűek pedig a bőrirritáló alkohol miatt sem találnak igazán hatékony dezodort.

A La Roche-Posay egy rendkívül izgalmas, új technológiával készült dezodort vezetett be a napokban: 

ÚJ LA ROCHE-POSAY DEZODOR ÉRZÉKENY BŐRRE 

A La Roche-Posay kifejlesztett egy egyedülálló dezodort, amely az innovatív magnéziumoxidos technológiának köszönhetően az érzékeny bőrűeknek nyújt új megoldást. Nem tartalmaz alumíniumsót, ugyanakkor a kellemetlen szagok semlegesítése mellett csökkenti a nedvességérzetet is, amire a hagyományos alumíniumsó-mentes dezodorok nem képesek.

A magnéziumoxid  teljesen biztonságos összetevő: élelmiszer-szintű biztonsággal rendelkezik, hiszen iható formában emésztési problémákra használják. Külsőleg alkalmazva nedvszívó képessége 4x akkora, mint a hintőporé. Az új dezodor gátolja a nedvesség-érzetet és a ruhák átnedvesedését – akár 48 órán keresztül hat a kellemetlen szagok ellen. Mindemellett alkoholmentes.

A DEZODOR PRÓBÁJA: A KIPRÓBÁLÁS!

Jól hangzottak az új dezodor ígéretei, de mielőtt kiállnánk az újdonság mellett, feltétlenül ki akartuk próbálni. Az elmúlt napok időjárása ideális volt dezodortesztelésre – 30-34 fokos meleg, kivételesen magas páratartalommal – amit a munkahelyi stresszes szituációk még meg is fejeltek. A forradalmi összetételű La Roche-Posay dezodor pedig állta a sarat, pontosabban a nedvességet, a Rúzs és Más tesztjén jelesre vizsgázott! 

magnéziumoxid dezodor, La roche-Posay, rúzs és más

ÁPOL & VÉD

MAGNÉZIUM-OXID
A magnéziumoxid technológia 2 az 1-ben jellegű: nagy vízmegkötő képességű, gátolja a nedves foltok megjelenését a ruhán, ugyanakkor rendkívül eredményesen hat a kellemetlen szagok ellen.
Szagok elleni hatása megegyezik az alumíniumsó hatásával, azzal a különbséggel, hogy nem irritálja az érzékeny bőrt.

ALLANTOIN
Hidratálja és védi a hónalj érzékeny bőrét.
Védelem szagok és a nedvesség ellen, érzékeny bőrre.
Nőknek, férfiaknak és kamaszoknak is.
Hipoallergén. Bőrgyógyászati felügyelet mellett tesztelt.
Ajánlott fogy. ára: 2 799/150 ml

Kapcsolódó bejegyzések