Post Image

LENDÜLJÜNK FORMÁBA A NYÍRFA VARÁZSEREJÉVEL!

Rúzs & Más / 2019-04-05

Aki volt olyan hős, hogy végigedzette a telet, és nemet mondott minden kalóridús ételre, annak nem is kell tovább olvasnia! Tény azonban hogy legtöbben ilyenkor kapunk a fejünkhöz, hogy ideje lesz formába lendülni valahogy az elkerülhetetlenül közeledő bikiniszezonra. De még ha nem is bikinire gyúrunk, azért a farmer is másképp áll rajtunk, ha egy kicsit összekaptuk magunkat.

Sok “csodaszer” létezik persze, vagy legalábbis az, amit annak hiszünk, de van valami, ami valódi! Egy különleges hatású növény, amelyet már az ősi kultúrák is varászszerként tiszteltek. Ez pedig nem más, mint a nyírfa, amelyről már a sámánok, a vikingek és az indiánok is váltig állították, hogy kiűzi a rosszat a testünkből. Az égigérő, hófehér törzsű nyírfákat mindig megcsodáljuk, szerencsére Magyarországon is sok helyen, domboldalakon, hegyvidékeken is megtehetjük ezt. A nyírfát gyakran nevezik a bölcsesség és a világmindenség fájának is, az ősi időkben állítólag egészen a tetejéig másztak fel a sámánok, abban bízva, hogy az ég így segít meghozni a gyógyulást.

weleda, nyírfa, méregtelenítés, cellulit, étrend kiegészítő, testradír, cellulit olaj, rúzs és más

A hiedelemnek persze nagyon is van alapja, hiszen a nyírfa levele, kérge és nedve is jótékony hatással bír. A levelek vértisztító hatásúak, flavonoid tartalmuk miatt pedig ízületi betegségek és reuma esetén is nagyon hatékony segítséget nyújtanak. A nyírfakéreg lázcsillapító hatású, a törzsből lecsapolt nedv pedig nagyszerű méregtelenítő szer. A tavasz pedig tökéletes időpont a kívül-belül méregtelenítésre.

Az emberi test tökéletesen képes a természetes egyensúly helyreállítására, természetes anyagok segítségével – ez a filozófia jelenik meg 1920 óta a Weleda minden termékében, így a nyírfa ihlette termékcsaládban is. Ezt amúgy nem csupán tavasszal vethetjük be, hiszen akár egész évben gondoskodhatunk a bőrünk megújításáról és a méregtelenítésről. Komplett kúrát is tarthatunk, hiszen a nyírfalevél kivonatot tartalmazó bio étrendkiegészítő belülről segít: a tisztító hatású, életerős, zsenge nyírfalevelek segítik eltávozni a lerakódott salakanyagokat. Ebből a kivonatból 3 héten keresztül napi kétszer egy evőkanállal ajánlott fogyasztani, vízben, teában, vagy gyümölcslében elkeverve.

weleda, nyírfa, méregtelenítés, cellulit, étrend kiegészítő, testradír, cellulit olaj, rúzs és más

Persze a cellulit ellen kívülről is fel kell venni a harcot: zuhanyozás közben érdemes hetente 1-2 alkalommal használni a Weleda nyírfa bőrradírt, amely különösen kíméletesen távolítja el az elhalt szaruréteget és selymessé varázsolja a bőrt. A természetes Carnauba- és méhviasz gyöngyöcskék finoman stimulálják a bőrt és támogatják annak természetes megújulását, a hidratálásról pedig a barackmagolaj gondoskodik.

weleda, nyírfa, méregtelenítés, cellulit, étrend kiegészítő, testradír, cellulit olaj, rúzs és más

Az igazi hatóanyagbomba pedig a Weleda nyírfa cellulit olaj, amelyben a kézzel szedett nyírfalevélkivonat mellett a rozmaring és a mediterrán cserje, a ruszkusz dolgozik a cél érdekében. Értékes növényi olajok, jojoba-, búzacsíra- és barackmagolajak szállítják ezeket a hatóanyagokat a mélyebb bőrrétegekbe, ahol a hatásukat kifejtik. Négy hétig reggel-este ajánlott a bőrbe masszírozni körkörös mozdulatokkal, utána pedig napi egyszer érdemes alkalmazni.

weleda, nyírfa, méregtelenítés, cellulit, étrend kiegészítő, testradír, cellulit olaj, rúzs és más

Természetesen még a csodatevő nyírfa sem oldja meg egyedül az összes problémát, így ha igazán topformára vágyunk, na és persze a cellulittal is felvennénk a harcot, akkor érdemes az étrendünket is tavasziasra váltani: sok zöldséggel, rosttal, egészséges gabonával, gyümölccsel, és elegendő folyadék, víz vagy tea fogyasztásával. Napi 20-30 perc testedzés is sokat segíthet már, de ha tehetjük mozogjunk legalább heti 3-4 alkalommal legalább 1 órát. Ha mindezeket betartjuk, nemsokára egészen biztosan elégedettebben nézhetünk a tükörbe!

LENDÜLJÜNK FORMÁBA A NYÍRFA VARÁZSEREJÉVEL!
5 (100%) 2 votes

Kapcsolódó bejegyzések