Post Image

NAPOZÁS FOLTOK ÉS RÁNCOK VESZÉLYE NÉLKÜL

Rúzs & Más / 2020-07-16

A Bioderma Photoderm napozó családja azon túl, hogy sejtszintű védelmet nyújt, attól különleges, hogy gyakorlatilag minden bőrtípusra és bőrállapotra személyre szabott fényvédelmet kínál. A széles termékcsaládban eddig megtalálhattuk a foltos bőrre fejlesztett készítményt valamint anti-aging készítményt is, most azonban azok számára is találtak megoldást, akiknél a két probléma egyszerre jelentkezik – ez pedig nem is olyan ritkaság. Még jobb hír, hogy az új készítmény a foltok, ráncok megelőzésében is hatékony!

A nap és a bőröregedés 

A bőr öregedése természetes folyamat, az idő múlásának köszönhető, ugyanakkor függ a genetika adottságoktól és a külső tényezőktől is. Külső tényezőként szerepet játszik az UV sugárzás, amely felgyorsítja a folyamatot. A napsugárzás okozta bőröregedést PHOTOAGING-nek nevezzük. Ahhoz, hogy elkerüljük az UV sugarak bőröregítő és bőrkárosító hatását (hiperpigmentáció, ráncok, rugalmasság elvesztése), elengedhetetlen a fényvédő arcápolók használata.

Felhőtlen napozás

A Photoderm termékcsalád új tagja, a Photoderm SPOT-AGE a hiperpigmentáció és a napsugárzás által okozott ráncok csökkentésére kifejlesztett fényvédő. A termékben megtalálható a sejtszintű védelmet nyújtó Cellular Bioprotection szabadalom, kiegészülve antioxidánsokkal és regeneráló, hidratáló hatóanyagokkal.

Photoderm SPOT-AGE SPF 50+

Összetevői: 

CELLULAR BIOPROTECTION:
– Mannitol (természetes cukor) és ektoin

SPECIÁLIS SZŰRŐRENDSZER UVA ÉS UVB védelem

C-VITAMIN – Aszkorbil-glükozid magasfokú stabilitással
– pigmentálódás elleni hatás
– antioxidáns: semlegesíti az UV sugárzás okozta szabadgyököket
– stimulálja a kollagén termelődést

E-VITAMIN – alfa-tocopherol
– bőr barrier erősítés
– antioxidáns: C-vitaminnal szinergikus hatás

CENTELLA ASIATICA kivonat – regenerál, és megakadályozza a bőr korai megereszkedését

HIDRATÁLÓ ÖSSZETEVŐK

Így használd: 
Napi rendszerességgel használható készítmény, amely minimalizálja a foltok és a ráncok kialakulásának kockázatát. Alkalmazzuk a terméket magában vagy a nappali krém után. Napra menetel előtt bőségesen és egyenletesen vigyük fel a fényvédőt. A felvitt mennyiség csökkenése csökkenti a védelmet. Ismételjük a felvitelt gyakran, különösképpen úszás, sport előtt és után.

rúzs és más tipp, rúzs és más, tipp

Lézeres kezelések és más, hámsérüléssel járó esztétikai vagy kozmetikai kezelések után használjuk minden nap, függetlenül attól, hogy a szabadban tartózkodunk vagy sem!

Kapcsolódó bejegyzések