Post Image

FIATALODJ NAPOZÁS KÖZBEN A DRHAZI NAPOZÓKKAL!

Rúzs & Más / 2020-07-21

Végre utazhatunk, de ha a tengerre nem is jutunk el, a Balatonhoz vagy valamelyik hazai természetes vízhez biztosan. Időben gondoljunk a napvédelemre, ne a strandon kelljen megvásárolni a nem túl bíztató körülmények közt tárolt, felárazott fényvédőket! Való igaz, hogy nem könnyű a fényvédők világában eligazodni, rengeteg félét kínálnak a különféle márkák. Ha annyira odafigyelünk a bőrünkre, hogy bőrünet természetes összetételű fényvédővel szeretnénk megóvni az UV sugarak káros hatásaitól és egyúttal fiatalító hatóanyagokkal is szeretnénk feltölteni, a hazai luxuskozmetikumok palettájáról remek választásnak bizonyulnak a DrHazi fényvédők.

Fényvédelem plusz bőrápolás

A márka névadója és termékfejlesztője, Dr. Házi Edina szerint ma már általánosan elfogadott, hogy kerüljük a kémiai fényvédőket és  az is nagyon fontos, hogy a fényvédő mellett mit tartalmaz egy igazán jó készítmény. Ha tudatosan választunk modern jótékony hatóanyagokat, akkor könnyen lehet szép és egészséges bronz barna bőrünk.
Az általános jó fényvédők nem ártanak és biztosítják a bőr fényvédelmét, de az igazán jó fényvédelemben nélkülözhetetlenek azok a sejtszintű, hightech hatóanyagok, melyekkel a sejtek anyagcseréjét, megújulását segítjük. Kivédjük a nap szárító és roncsoló hatását és elérhetjük, hogy egyenletesen, ragyogó barna legyen a bőrünk, megmarad a bőrünk szépsége és rugalmassága, mert a fiatalító hightech fényvédő a bőr hidro-lipid rétegét is ápolja, erősíti a bőr védekező képességét és sejtszinten regenerálja a bőr szerkezetét.

drhazi, fényvédő, fényvédelem, UV védelem, napozás, napozó , természetes, fizikai, öregedésgátló, bőrfiatalító, rúzs és más, egészséges

Hatóanyagok a bőr védelmében

Természetes fényvédelmet biztosító hatóanyagok

Az egyensúlyra törekedve erősítik a bőr természetes védekezését és gátolják a környezet károsító hatásait. A természetes védelmet támogató növényi hatóanyagok, melyek segítik a fényvédelmet biztosító barna melanin egyenletes termelődését és visszaszorítják a káros (fotoagresszív) vörös színű melanin termelődését. A paradicsom likopinja erőteljes bőrvédő és antioxidáns, mely egyfajta karotinféle és a sejtek “belső” napvédelmét szolgálja. Az anatto és répa kivonata felkészíti a bőrt a napsugarak hatására, megvédik a bőrt a korai elöregedéstől, elősegítik a melanin képződést és hozzájárulnak, hogy a bőr hosszabb ideig megőrizze barnaságát. A vörösalga kivonat, a vörösszölő resveratolja, a jerikói rózsa glycoinja UV sugár elleni fényvédők és emellett intenzív DNS szintű bőrvédők.

Sejtszintű védelmet biztosító hatóanyagok, antioxidánsok, DNS védők

A mimóza kivonat hatóanyagai mélységében regenerálják a bőrszöveteket és serkentik a kollagén és elasztin termelődést, ami nagyon fontos tényező a bőrszövetek helyreállításában. Emellett a trópusi és sivatagi területeken élő népek a különböző esszenciális olajokat sikeresen alkalmazzák a káros sugárzás ellen. Segítségükkel mi is természetes úton fokozhatjuk a fényvédelem hatékonyságát, mert az UV sugarak DNS-károsító hatását kivédik. Ilyen a makadámdió olaj SPF6, jojoba olaj SPF4, kendermagolaj SPF6, sheavaj SPF6, homoktövismag olaj SPF10. Ezekkel az olajokkal készült termékek megnövelt napvédő hatását a faktorszám utáni „+” jelzi. Az olajokon kívül az antioxidáns növényi hatóanyagok is segítik a sejtek védelmét, az UV sugarak hatására bőrünkben keletkező szabad gyökök semlegesítésével. Ilyen az E-vitamin, a Totarol, a C-vitamin, a Ferulasav és a Fehér tea kivonata.

Modern mechanikai fényvédők

A mechanikai vagy más néven fizikai napvédők természetes és biztonságos alternatívát kínálnak. Hatóanyagaik rendkívül finomra porított ásványok (cink-oxid és/vagy titán-dioxid), amelyek a bőr felszínén védőréteget alkotnak és az UV sugarakat visszaverik, illetve szétszórják. A korszerű fényvédelem céljából a mikronizált nanorészecskéket egy speciális természetes védőréteggel vonják be (diszpergálják), így transzparensek maradnak, de már nem szívódnak fel a bőrön keresztül.

Kapcsolódó bejegyzések