Post Image

A FESTETT AJKAKNAK IS KELL A TÖKÉLETES ALAP

Rúzs & Más / 2020-11-11

Irigyeljük a japánoktól, hogy gyakorlatilag mindent a tökélyre fejlesztenek – legyen szó egy bonyolult elektronikai eszközről vagy az ajakfestésről! A J-Beauty alapja a perfekcionizmusra való törekvés. Nincs ez másképp a rúzsozás esetében sem – ami számunkra egy hevenyészett rúzsvonás, nekik alapozás, kontúrozás és tűpontos ajakfestés! Erre most nekünk is alkalmunk nyílik a Shiseido innovatív összetételű ajaksminkjeinek segítségével. Mert a rúzs is csak akkor lesz tartós, ha megfelelően megalapozzuk!

A SHISEIDO Makeup két innovatív ajaksmink terméket vezetett be idén ősszel, melyek megalkotásának vezérelve James Boehmer a Shiseido Makeup Globális Művészeti Igazgatója szerint: “A koncepció a szabadság és az önkifejezés – ne kössenek minket konvenciók vagy szabályok! A súlytalan és intuitív módon tervezett formulák, kinyilatkoztatják és kihangsúlyozzák a személyiséged. Abban, hogy hogyan használd őket, tényleg nincs határ.”

Új SHISEIDO Shimmer Gel Gloss

A tradicionális szájfényekkel ellentétben, amelyek nehéz olajokat és waxokat használnak alapként a Shimmer Gel szájfény egy különleges Dual Gel Complex-et tartalmaz. Ez egyesít egy olajban oldódó gélt, valamint egy könnyed silica gélt, és így együtt biztosítják a tükörragyogás és a komfort tökéletes kombinációját. Ez az ultra-érzéki szájfény súlytalan, nem ragad, valamint shea vajjal gazdagított, így azonnal hidratál, és 12 órán át tartó táplálást biztosít. A fényvisszaverő gyöngyöknek és a magasfényű olajoknak köszönhető a kristályosan ragyogó végeredmény, amely nem áll össze és nem folyik meg.

shiseido, j-beauty, japán, ajaksmink, szájfény, gel gloss, Lip Liner Ink duo, alap, szájceruza, smink, rúzs és más, innovatív

Élő szépség

A különleges árnyalatokat és multidimenzionális véghatást az ukiyo-e (tradicionális fablokk nyomatok, amelyek egyike a Japán pop kultúra első megjelenéseinek) valamint modern japán művészek, mint Yayoi Kusama, Takashi Murakami, Ikko Tanaka, és a fotós, Daido Moriyama inspirálták.

Szín inspiráció

Azt mondják, több mint 300 név létezik a színek kifejezésére a japán nyelvben. „ A szín is nagyon árnyalt a japán kultúrában, „mondja Boehmer. „Sokkal inkább specifikus, mint ahogy azt az angol nyelv át tudja adni. „Például, ha valaki azt mondja daidai mint narancssárga, akkor az egyszerűen csak narancs-narancsnak van fordítva, de a japán nyelvben azt jelenti, „ a lángoló narancs a déli nyári napsütésben”, magyarázza. A sokoldalú árnyalatok és tradicionális elnevezések ebben a kollekcióban Japán színek iránti mély tisztelete és empátiája előtt tisztelegnek.

A rúzsozás csak úgy lesz tökéletes, ha megfelelően megalapozzuk - tanuljunk a japánoktól, ismerjük meg a Shiseido újdonságait!

J-Beauty Tipp: Viseld ezt az átlátszó fényt önmagában, vagy bármely SHISEIDO ajaksmink termékre rétegezve, így azonnal felerősíti annak színét és a ragyogását „ A különlegesen kezelt gyöngyök duo króm hatást biztosítanak, amellyel különlegessé tehető bármely ajakszínező termék, vagy kiemelhető az ajkak természetes színe, „mondja Boehmer. A színek melegebbé válnak a Kogane Gold-al. A Hakka Mint használatával felerősödnek a hidegebb tónusok, valamint a fogak fehérebbnek és ragyogóbbnak tűnnek.

hiseido, j-beauty, japán, ajaksmink, szájfény, gel gloss, Lip Liner Ink duo, alap, szájceruza, smink, rúzs és más, innovatív

Új SHISEIDO Lip Liner Ink Duo – Primer +Kontúr

Ez a 2 az 1-ben termék előkészíti, formázza és kiemeli az ajkakat a hosszantartó színért és látványos hangsúlyozásért. Az egyik vége átlátszó, könnyű primer, amely megvédi és egyenletessé teszi az ajakat anélkül, hogy csúszós felületet hagyna. A másik vége egy ultra vékony ceruzát rejt, amely ki és be tekerhető, és soha
nem szükséges hegyezni. “Nagyon specifikusak vagyunk a ceruza átmérőjét illetően, mivel az ajak kitöltését és kontúrozását egyaránt könnyűvé akarjuk tenni,” mondja Boehmer. A pihekönnyű formula könnyedén siklik az ajkakon és nyolc órán keresztül tart, emellett fokozza bármely rárétegezett termék tartósságát.

A rúzsozás csak úgy lesz tökéletes, ha megfelelően megalapozzuk - tanuljunk a japánoktól, ismerjük meg a Shiseido újdonságait!

Szín inspiráció

“Úgy fejlesztettük ki az árnyalatokat, hogy tökéletes harmóniában legyenek a kollekcióban található színekkel,” mondja Boehmer. A klasszikus pirostól a vibráló fuksziáig használhatók ezek az árnyalatok formázásra, árnyékolásra és kiemelésre.

J-Beauty Tipp: “Csak úgy, mint amikor alapozót használunk, festés előtt egy vásznon vagy falon, ez a duo optimalizálja az ajak felszínét a gazdagabb és élénkebb végeredményért,” mondja Boehmer. Válasszuk a kontúr színét a természetes ajak színéhez, vagy a rúzshoz, hogy ezzel tökéletesítsük a vonalakat, vagy finoman erősítsük fel az ajak formáját. Az ajkak színezéséhez vagy ragyogóbbá tételéhez válasszunk egy világosabb árnyalatot. Kontúrozáshoz és a forma kiemeléséhez válasszunk mélyebb árnyalatot. Használd ezt a két lépéses terméket bázisként más SHISEIDO ajaksmink termék alá, vagy viseld önmagában a hosszan tartó színért.

Kapcsolódó bejegyzések