FEKETESZEDRET KAKAÓVAL VAGY VANÍLIÁT GESZTENYÉVEL?

Rúzs & Más / 2018-12-12

A téli hónapoknak sajátos karakterük van. Amikor megérkezik a hideg, a levegő tiszta és friss lesz, minden leheletünk kis felhővé alakul. Ábrándos időszak ez, amikor még az órák ketyegése is lassabbnak tűnik. Milyen jóleső érzés is ilyenkor otthonunk falai közt egy csésze forró csokoládét kortyolgatni, szederlekváros, vaníliás és gesztenyés finomságokat nassolni…

Exkluzív limitált kiadás

Korábbi cikkünkben írtunk már a 4711 természetes összetevőkkel készült, aromaterápiás illatairól. Az előző évi kiadások sikerét követően a 4711 Acqua Colonia termékcsalád 2018-ban is két limitált kiadással bővül, amelyektélies illatjegyeket egyesítenek magukban, és intenzív illatélményt nyújtanak. A 4711 Acqua Colonia Blackberry & Cocoa, valamint a Vanilla & Chestnut változatokat arra az időszakra kreálták őket, amikor megnő a vágy az édes lélekvigasztalók iránt. Az új szezonális kiadás segítségével a hétköznapokat magunk mögött hagyva a vanília és a gesztenye meleg aromáival kényeztethetjük magunkat, és energiát meríthetünk a szeder és a kakaó élénkítő illatából.

4711 Acqua Colonia, seasonal, szezonális, illat, Blackberry&Cocoa. Vanilla&Chestnut, rúzs és más

4711 Acqua Colonia Blackberry & Cocoa – sugárzó illat

A szeder és a kakaó közösen bontják ki teljes energiájukat, és ragyogó, aromás kompozícióban egyesülnek. Ennek a két összetevőnek csodálatos közös tulajdonságai vannak: boldogságot hoznak, erősítő és élénkítő hatásúak. Az igéző szeder és a fanyar-édeskés kakaójegyek izgalmas összjátéka téliesen meleg, mégis frissítő illatot áraszt. Életöröm, kiegyensúlyozottság és magabiztosság – ezeket ajándékozza viselőjének. Az érett szeder igazi vitaminbomba, erőteljes gyümölcsös aromával. Savanykásan aromás, rendkívül lédús gyümölcs, melynek varázslata nyár végétől őszig tart. Az illatkompozíció frissítő összetevője. A kakaó maga a tökéletes csábítás és jókedvre derít. A mindennapok apró luxusaként jól ismert kakaó meleg, testes illatárnyalatokkal kényeztet.

4711 Acqua Colonia, seasonal, szezonális, illat, Blackberry&Cocoa. Vanilla&Chestnut, rúzs és más

4711 Acqua Colonia Vanilla & Chestnut – nyugtató illat

Karakteres vaníliaillat, melyet a gesztenye tesz még mélyebbé. A komplex illatkreáció puha öleléssel burkolja be viselőjét. A vanília intenzív illata a fanyar-diós gesztenyével együtt nyugtató és kiegyensúlyozó hatású. Valódi kényeztető kompozíció, mely erősíti az önbizalmat és föld-energiákkal tölt el. A vanília bizalmat ébreszt, és intenzív, tartós illatával a jóleső védettség érzetét kelti. Igazi téli klasszikus és nagyformátumú illat. A vanília édességével tökéletes harmóniában fejti ki kifejező és kiegyenlítő hatását a fás-aromás árnyalatokat felvonultató gesztenye.

4711 Acqua Colonia, seasonal, szezonális, illat, Blackberry&Cocoa. Vanilla&Chestnut, rúzs és más

Blackberry & Cocoa
Eau de Cologne Natural Spray 50 ml 6122 Ft

Vanilla & Chestnut
Eau de Cologne Natural Spray 50 ml 6122 Ft

Kapcsolódó bejegyzések