Post Image

GYENGÉD ÉS FŰSZERES 4711 ILLATVARIÁCIÓK

Rúzs & Más / 2018-10-01

Két, minden összetevőjében különleges illatvariációval jelentkezett a 4711 Aqua Colonia – így most már összesen 10 féle aromaterápiás hatású illatból választhatunk!
Minden egyes Aqua Colonia illatban két, egymással ellentétes összetevő egyesül, ezek összjátéka adja a kölni vonzerejét. A 4711 parfümház esetében  a kompozíciók aromaterápiás hatása is fontos szerepet játszik. A két újdonság ízig-vérig elegáns ugyanakkor titokzatosan bensőséges. 

Aqua Colonia, 4711, rúzs és más

Az Acqua Colonia eddigi illatai főként citrusos-aromás jellegűek voltak, de most végre virágos és egzotikus-fűszeres kompozíció készült: Mirrha és Kumquat valamint a Sáfrány és Írisz házasításával. Az új illatok melegsége és gyengédsége különleges hangulatot áraszt. Elegáns hatást érnek el a bőrön, így még tovább gazdagítják az Eau de Cologne illatcsaládot. A tipikusan könnyed fejillat is hosszan érezhető, de közben teret ad az illat mélyebb rétegeinek.

4711 ACQUA COLONIA MYRRH & KUMQUAT
HARMONIZÁL

Aqua Colonia, 4711, rúzs és más

A mirha füstös-balzsamos jellege és a kumkvat gyümölcsössége varázslatosan működnek együtt, megnyitva ezzel egy titokzatos illatvilágot. A balzsamos fűszerek és az édes frissesség pompásan harmonizál egymással, kellemes nyugalmat árasztanak.

4711 Acqua Colonia, eau de cologne, rúzs és más

Az értékes mirha-illóolajat vízgőz-desztillációval nyerik egy olyan cserje napérlelte gyantájából, amely Afrika keleti régióiban nő. A kumkvatcserjék eredetileg Ázsiából származnak, és rögtön három illatjellemzőt is hordoznak magukban: az apró, illatos szirmokat, a kesernyés-édeskés gyümölcshúst és a keserű héjat.

4711 ACQUA COLONIA SAFFRON & IRIS
RELAXÁL

4711 Acqua Colonia, eau de cologne, rúzs és más

Ez a kompozíció egyesíti a nemes írisz púderszerű illatjegyeit a sáfrány aromás fűszerességével. Két különösen értékes hozzávaló, melyek bársonyosan olvadnak össze, és finom illatuk lecsillapítja az elmét. A meleg, bársonyos kombináció garantálja az ellazulást a mindennapokban.

A sáfrány egy lilán virágzó krókuszfajta, melynek szirmaiból a sáfrányszálakat aromás-illatos fűszerként nyerik ki. Mivel a „vörös aranyként” is emlegetett sáfrányszálakat csak kézzel lehet betakarítani, a sáfrány a világ egyik legdrágább fűszerének számít. Az írisz legintenzívebb illóolaját a hosszú, akár öt évig is eltartó érlelési időszakot követően többlépcsős eljárással nyerik ki a gyökérből. Ez manapság az egyik legértékesebb illóolaj!

Myrrh & Kumquat Eau de Cologne Splash & Spray 170 ml 14 213 Ft
Myrrh & Kumquat Eau de Cologne Natural Spray 50 ml 70 187 Ft
Myrrh & Kumquat Aroma Shower Gel 200 ml 3993 Ft

Saffron & Iris Eau de Cologne Splash & Spray 170 ml 14 213 Ft
Saffron & Iris Eau de Cologne Natural Spray 50 ml 70 187 Ft
Saffron & Iris Aroma Shower Gel 200 ml 3993 Ft

Kapcsolódó bejegyzések