Post Image

FAKÓBÓL RAGYOGÓ MÁLNAECETTEL ÉS KÖRÖMVIRÁGOLAJJAL

Rúzs & Más / 2016-09-29

A ragyogó hajzuhatag a nőiesség szimbóluma – mindannyian erre vágyunk. Mégis a mindennapi hajformázás, hőkezelés, víz, nap és szél hatására a legtöbbünk haja fakóvá, fénytelenné válik. A fakó haj oka a fény hatására kialakult hajszerkezet roncsolódása, ami megakadályozza a hajat, hogy visszaverje a természetes fényt. Következmény: a haj fakóvá, durvává, fénytelenné válik.
Az ápolt haj csillogása annak felületén mutatkozik meg, ezért nagyon fontos, hogy a hajszálak felszíne simává, egységessé váljon, ezzel biztosítva tükörfényes ragyogását.

Az Yves Rocher szakértői ismét a növényvilághoz fordultak megoldásért. Hogy a fakó haj visszanyerhesse ragyogását a francia márka kutatói a környezetbarát, szilikon- és parabénmentes összetételhez olyan ragyogásfokozó hatóanyagokat adtak hozzá, mint a biológiai gazdálkodásból származó körömvirágolaj és a málnaecet.

Yves Rocher Ragyogó Szépség sampon

A Ragyogó szépség sampon és Ragyogó szépség hajbalzsam termékek által elért intenzív ragyogás a körömvirágolajnak köszönhető. Az eredmény ragyogó, egészségtől és szépségtől fénylő haj.

Yves Rocher Ragyogó Szépség hajbalzsam

A Fényt adó hajleöblítő ecet környezetbarát, szilikon- és parabénmentes formulájában a málnaecet valódi ragyogásfokozóként veszi fel a harcot a fakó haj ellen. Vigyük fel a haj egészére az utolsó vizes leöblítés előtt, majd mossuk le.

Ragyogó szépség sampon -Flakon 300 ml –840 Ft
Ragyogó szépség hajbalzsam – Tubus 150 ml –840 Ft
Fényt adó hajleöblítő ecet – Flakon 150 ml – 1750 Ft

Kapcsolódó bejegyzések