Post Image

EZÉRT VÁLASSZ SZILÁRD ARCTISZTÍTÓT!

Rúzs & Más / 2022-05-11

A tisztálkodószerek új generációja nem csak klasszikus szilárd mosószerek, hanem szilárd samponok és balzsamok formájában is megjelenik a fürdőszobáinkban. Összetételüket nem csak a bőr és a haj, hanem a természet is szereti. A legújabb trendeket szem előtt tartva, a NIVEA bemutatja a Magic Bar szilárd arctisztítókat, amelyek megfelelnek a fenntarthatósági követelményeknek, miközben rendelkeznek az arctisztító termék általad elvárt tulajdonságaival.

Az arcápolás nulladik lépése: arctisztítás

Az arctisztítás az arcápolás alapja, még akkor is, ha nem sminkelsz. Ugyanis arctisztításkor nem csak a sminkmaradványok eltávolításáról van szó. A levegőből származó por és egyéb szennyeződések, valamint a bőr természetes módon termelődő faggyúja és verejtéke is rátapadnak. Fontos, hogy a bőrtípusodnak megfelelő terméket válassz. Régóta tudjuk, hogy a szappan nem való az arcra. A klasszikus szappan tényleg nem, de ha valamelyik NIVEA Magic Bar szilárd arctisztító után nyúlsz a polcon, biztosan nem fogsz hibázni. Ellenkezőleg!

Miért válaszd a NIVEA Magic Bar szilárd arctisztítókat?

A klasszikus szappanok lúgosak, így pH-értékük jóval meghaladja a bőr természetes pH-értékét. Ennek eredményeként irritálhatják és kiszáríthatják a bőrt. Az arcbőr különösen érzékeny, egyáltalán nem ajánlott klasszikus szappannal tisztítani. A NIVEA Magic Bar fejlesztése során ezért egy speciális Syndet technológiát alkalmaztak, melynek köszönhetően az arctisztító tömbök pH-ja 5 körül van, ami a bőr természetes pH-értéke. A NIVEA Magic Bar szilárd arctisztító ezért – a többi NIVEA termékhez hasonlóan – nagyon gyengéden, ugyanakkor hatékonyan tisztít.

nivea, arctisztito, szilard, fenntarthato, vizmentes, ecocert, minositett, bio, ruzs es mas, magic bar

Környezetbarát megoldás

Nagyon jó, ha össze tudod kapcsolni a kellemeset a hasznossal! És ez tökéletesen igaz az új NIVEA Magic Bar szilárd arctisztítókra. Használatuk nem csak tökéletes módja a smink és egyéb szennyeződések alapos eltávolításának, hanem jelenleg a legfenntarthatóbb NIVEA arctisztító termék is, amelyet a márka több mint 150 éves bőrápolási tapasztalattal fejlesztett ki. Az összetétele nem tartalmaz mikroműanyagot, az összetevők 99%-a természetes eredetű, és teljes mértékben vegán. A csomagolás teljesen újrahasznosítható. A NIVEA Magic Bar a NIVEA márka első minősített natúrkozmetikum-sorozata, amely megfelel az Ecocert® Cosmos Natural Label szigorú irányelveinek.

A szilárd arctisztító további előnyei

Használatával vizet takarítasz meg. A folyékony kozmetikai termékek akár 80% vizet is tartalmazhatnak. Feleslegesen. Csak nedvesítsd meg a szilárd arctisztítót, és ugyanazt a hatást éred el.
Praktikus. A szilárd arctisztítót papírba csomagoljuk, így szinte bárhol elfér, amit utazáskor különösen értékelni fogsz. És nem kell attól tartanod, hogy kifolyik, ami a folyékony termékeknél néha előfordul.
Csökkenti a hulladék mennyiségét. Ennek eredményeként kíméli a környezetet, amely számára különösen a műanyaghulladék jelent óriási problémát.
Nem tartalmaz kémiai tartósítószert, mert nem tartalmaz vizet. Ezt különösen értékelni fogod, ha érzékeny bőröd van.

Hogyan tároljuk a szilárd arctisztítót?

Ez az egy hasonlósága van a szappannal: legjobb, ha szappantartóban tartod. Vagyis egy olyan tárolóban, amelyben a termék jól szárad és nem ázik szét. Ezért fontos, hogy a tartó recés felületű legyen és rendelkezzen lefolyónyílással. Célszerű olyan helyre tenni, ahová például a zuhanyból nem jut el a víz, és nem lesz nedves a szappan.

NIVEA Magic Bar szilárd arctisztító, 2199 Ft

Szilárd arctisztító rózsakivonattal

nivea, arctisztito, szilard, fenntarthato, vizmentes, ecocert, minositett, bio, ruzs es mas, magic bar

Rózsakivonatot tartalmaz, amely hidratálja és frissen tartja a bőrt. Összetevői között E-vitamin is található, amely megakadályozza a bőr idő előtti öregedését és belülről táplálja a bőrt. A szilárd arctisztító nem zavarja meg a bőr természetes pH-értékét, így nincs bőrpír és pattanás, hanem csak puha, ragyogó és tiszta bőr, mindez a fenntarthatóság és a környezetvédelem jegyében.

Szilárd arctisztító érzékeny bőrre

nivea, arctisztito, szilard, fenntarthato, vizmentes, ecocert, minositett, bio, ruzs es mas, magic bar

Ha érzékeny a bőröd, válaszd a szőlőmagolajat tartalmazó terméket, amely gyengéden és kíméletesen tisztítja a bőrt. A szilárd arctiszító összhangban van a bőröd természetes pH-értékével, így nem okoz bőrpírt vagy pattanást, a bőröd tiszta, üde és bársonyos lesz! Parfümmentes.

Radírozó hatású szilárd arctisztító zöld teával

nivea, arctisztito, szilard, fenntarthato, vizmentes, ecocert, minositett, bio, ruzs es mas, magic bar

Mi történik, ha a kaolin agyag egyesül a zöld tea kivonattal? A bőröd a legjobb ápolást kapja! A kaolin agyag gondoskodik az elhalt hámsejtek eltávolításáról, így bőröd gyönyörűen tud lélegezni és kivirul. Ezenkívül a zöld tea kivonat tisztítja és mattítja a bőrt.

Radírozó hatású szilárd arctisztító szénnel

nivea, arctisztito, szilard, fenntarthato, vizmentes, ecocert, minositett, bio, ruzs es mas, magic bar

Tudtad, hogy az aktív szén a saját súlyánál 200-szor több szennyeződést képes felszívni? Ha szeretnéd alaposan megtisztítani a bőrödet, válaszd az aktív szenet tartalmazó hámlasztó szilárd arctisztítót. Mélyen tisztítja és bársonyosan puha tapintásúvá varázsolja a bőrt.

Kapcsolódó bejegyzések