Post Image

EZEK ITT AZ ÚJABB DÍJAKAT ARATÓ CHOCOME CSOKIK!

Rúzs & Más / 2021-05-28

Ami azt illeti, szívesen lennék egy napra Mészáros Gábor, a chocoMe alapítójának helyében. Mégpedig azon a napon, ami a világsikerű csokoládé-különlegességeiről ismert chocoMe számára díjesővel végződött! Az International Chocolate Awards világbajnoki döntőjén ezúttal a magyar manufaktúra egy arany-, egy bronzérmet és egy különdíjat kapott az idén online közvetített díjátadón. Mekkora dicsőség ez egy kis hazai cég számára, hogy a világ legelismertebb csokoládékészítői elől elhappolja a díjakat! És nem mellesleg örömében meg is eheti az összes díjazottját:-D. (Ez persze nem valószínű, hiszen nap mint nap a legfinomabb csokoládéval van körülvéve…)

…ééés a díjazottak: 

A chocoMe Raffinée 3 nevet viselő, különleges drazséválogatás két íze kiemelkedően szerepelt a rangos megmérettetésen: egy közülük alapanyag-különdíjas is lett.
 Duplán díjazott aranyérmes az Étcsokoládéval és yuzu couverture-rel bevont szicíliai mandula, amelynek ínyenc étcsokoládéja egyenesen Madagaszkárról származik. Ezt csokoládékölteményt – többek közt – az egzotikus citrusféle, a yuzu kirobbanó frissessége és leheletnyi parfümössége teszi emlékezetessé. A csokoládé különdíjat is kapott a rendkívül magas minőségű alapanyagok használatáért.

chocome, raffine 3, dióíj, nemzetközi díj, csokoládé, hazai manufaktúra, díjnyertes, rúzs és más, mészáros gábor, drazsémágus

Az exkluzív drazséválogatás másik tagja, a Mogyorós tejcsokoládéval és passion fruit couverture-rel bevont Piemonte-i mogyoró, mennyei ízvilágával bronzérmesként végzett a világbajnoki döntőben.

Mészáros Gábor, a chocoMe alapítója és tulajdonosa tehát idén is rászolgált a 2019-ben Monica Meschinitől, az International Chocolate Awards főszervezőjétől kapott, „Drazsémágus” titulusra – a chocoMe továbbra is elkötelezetten hisz benne, hogy a mámorító csokoládécsábítások megbízhatóan édesítik meg a napjainkat, akár egy rendhagyó időszakban is.
Az összes díjnyertes chocoMe csokoládé megtekinthető és megvásárolható a chocome.hu weboldalon!

Kapcsolódó bejegyzések