Post Image

RUGALMASÍT, FELTÖLTI A BŐRT ÉS VÉD A NAPSUGARAKTÓL

Rúzs & Más / 2020-08-25

Az Eucerint termékek gyakran megfordulnak a fürdőszobámban, most egy arckrém újdonságot és egy bevált szemránckrémet ajánlok Nektek!
A Hyaluron-Filler termékeket már ismerhetitek, korábbi cikkemben is beszámoltam már néhány újdonságról, lényegében érett bőrre való termékek (de bőrálapottól függően akár már 35 éves kortól ajánlanám), melyek feltöltik a mélyebb ráncokat és fokozzák a bőr rugalmasságát.

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló nappali arckrém FF30
Nappali arckrém érett bőrre 30-as fényvédő faktorral és UVA-védelemmel

Az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló nappali krém FF30, mely növeli a rugalmasságot és segít feltölteni a mély ráncokat.

Az egyedi formula többféle módon is hat a bőr öregedése ellen. Az Eucerin innovatív formulájában megtalálható az alacsony és a magas molekulasúlyú hialuronsav keveréke, amely láthatóan feltölti a mély ráncokat. Az arctiin (egy hatóanyag, mely bizonyítottan felgyorsítja a kollagén megújulását a hámsejtekben), a máriatövisolajjal együtt fejti ki hatását, amely intenzíven hidratálja és táplálja a bőrt. A bőr feszes és bársonyos érzetűvé válik, és ránézésre is friss, sugárzó lesz.

A nappali arckrém 30-as fényvédő faktorral és UVA-szűrővel nyújt fokozott védelmet azokkal a sugarakkal szemben, melyek elmélyíthetik a ráncokat és felgyorsíthatják a bőr öregedésének folyamatát.

Felhívnám a figyelmet a klinikai tesztekre, melyekben 4 hét használat után a krém minden tulajdonságát tekintve 100%-ban pozitívan szerepelt:

Egyéb klinikai és bőrgyógyászati tanulmányok mellet sor került egy termékhasználati (PiU) vizsgálatra1 is 120, 50 és 65 év közötti nő részvételével. A következő eredményekről számoltak be kettő, majd négy hét elteltével:

2 hét után        4 hét után
Javít a bőröm megjelenésén                              100%               100%
Ragyogóbbá teszi a bőröm                                  100%              100%
Kiváló sminkalap                                                     99%             100%
Intenzíven hidratálja a bőrt                                   98%             100%
Feltölti a mély ráncokat                                          85%             100%
A bőröm feszesebbnek érződik                              97%             100%
Megfiatalítja a bőröm                                            100%               99%

Eucerin® Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő szemránckrém

Ráncfeltöltő szemránckrém 15-ös fényvédő faktorral és UVA-védelemmel a szemkörnyéki ráncok csökkentésére. Szemorvosok által tesztelt termék.
Az Eucerin® Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő szemránckrémet kifejezetten a „szarkalábak”, a kényes szemkörnyéki bőr finom ráncainak csökkentésére fejlesztették ki. A termék kis és nagy molekulasúlyú hialuronsavak kombinációját tartalmazza, így a termék ott hat, ahol a ráncok keletkeznek. A bioaktív glükozid szaponin serkenti a bőrben a ráncfeltöltő hialuronsav természetes termelődését. Az FF15 és az UV-védelem hatékonyan gátolja a bőr idő előtti öregedését és a már meglevő ráncok elmélyülését. A bőr láthatóan simább lesz. Kiváló sminkalap.

 

Kapcsolódó bejegyzések