Post Image

ETTŐL A LEGSZÁRAZABB HAJ IS SELYMESSÉ VÁLIK!

Rúzs & Más / 2023-06-02

Amikor a hajszál nem képes megkötni, magába zárni a megfelelő mennyiségű nedvességet fakóvá, fénytelenné és töredezésre hajlamossá válik. A száraz haj adódhat hajtípusból , de számos más okból is kialakulhat átmenetileg, például hővel való hajformázás, tűző nap, kémiai kezelések (festés tartós egyenesítés vagy hullám), nem megfelelő táplálkozás. Ha nem kezeljük, a hajszárazság töredezett hajvégekhez, durva tapintású hajhoz, sőt hajhulláshoz is vezethet.

Megfelelő ápolással kezelhető!

Kíméletes bánásmóddal és intenzíven tápláló hajápolókkal óvhatjuk meg hajunkat a kiszáradás ellen illetve jelentősen javíthatunk a már kiszáradt haj állapotán. Válasszunk olyan hajápoló termékcsaládot, amely bizonyítottan bevált ennél a hajproblémánál, és amely lehetővé teszi a hajunkra szabott hajápolási rutin összeállítását – hiszen nem mindegy, hogy vékony- vagy vastagszálú, egyenes vagy göndör hajról van szó.
A Kérastase Nutritive már csaknem 4 évtizede a márka egyik legnépszerűbb termékcsaládja, mely mélyen táplálja a hajat, kényeztető és érzéki hajápolási élményt nyújt, azonnali látványos eredménnyel, a hosszú távon egészségesebb hajért. Most megújult, és izgalmas új termékekkel, nappali és éjszakai hajápolási megoldásokkal egészült ki a Nutritive új generációja.

Nectar Thermique göndörödést megakadályozó hajtej közepestől erős hajszálakra

A Nutritive luxus formulái bőrápolás ihlette összetevőkben gazdagok, így adják vissza a száraz, kimerült haj vitalitását. A búzából, kukoricából és szójából származó növényi alapú fehérjekomplex kifejezetten a hajszálak száraz, meggyengült területeit célozza meg. Olyan a haj számára, akár egy táplálékkiegészítő: zsírsavakat, vitaminokat és 17 olyan aminosavat tartalmaz, amelyek a hajszálakban természetes módon is jelen vannak. A niacinamid (B3 –vitamin származék), a bőrápolásban népszerű hatóanyag, segít megerősíteni a hajszálak szerkezetét. A keratinszintézisre gyakorolt serkentő hatásának köszönhetően a niacinamid hozzájárul a hajszerkezet regenerálásához.

Igény szerint kombinálható Nutritive kollekció

A 10 darabból álló termékcsaládból a hajunk vastagságának és szárazságának megfelelően minden típusú száraz haj számára összeállíthatjuk az optimális kombinációt. A Kérastase Nutritive kollekció tagjai:

Hidratáló hajfürdők:

kerastase, nutritive, szaraz haj, hajapolas, hajszarazsag,, taplalo, ruzs es mas, luxus, hajapolo

Bain Satin hidratáló hajfürdő száraz hajra
Bain Satin Riche hidratáló hajfürdő rendkívül száraz hajra

Hajbalzsam:

Lait Vital ultrakönnyű, kifésülést segítő hajbalzsam vékonytól közepes hajszálakig

Pakolások:
Masqueintense mélytápláló ultrakoncentrált hajmaszk rendkívül száraz hajra vékonytól közepesen erős hajszálakra
Masqueintense Riche mélytápláló ultrakoncentrált hajmaszk rendkívül  száraz hajra közepestől erős hajszálakig

Hővédelem:

kerastase, nutritive, szaraz haj, hajapolas, hajszarazsag,, taplalo, ruzs es mas, luxus, hajapolo

Nectar Thermique göndörödést megakadályozó hajtej közepestől erős hajszálakra
Lotion Thermique Sublimatrice szárítás előtti, kifésülést segítő hajpermet vékonytól közepesen erős hajszálakra

Fejbőrápoló:

kerastase, nutritive, szaraz haj, hajapolas, hajszarazsag,, taplalo, ruzs es mas, luxus, hajapolo

Nutri-Supplement Scalp Serum hidratáló fejbőr szérum, növeli a fejbőr hidratáltsági szintjét , helyreállítja komfortérzetét.

Hajvégápoló:

Nutri-Supplement Split Ends Serum ultra-lezáró koncentrátum száraz és töredezett hajvégekre. 62%-kal kevesebb töredezett hajvéget eredményez.

Éjszakai szérum:

kerastase, nutritive, szaraz haj, hajapolas, hajszarazsag,, taplalo, ruzs es mas, luxus, hajapolo

8H Magic Night Serum tápláló éjszakai szérum – fokozza az alvás regeneráló erejét, 8 óra alatt teljesen átalakítja a hajat, mely reggelre selymesen puha és illatos lesz.

Ne csak a hajad töltődjön, hanem te magad is!

A Kérastase filozófiájának szerves részét képezi, hogy a luxus hajápolásnak teljes érzéki élményt kell jelentenie, maradandó illatélményt nyújtva. A termékcsalád eredeti két kultikus illata ma is érzéki utazást tesz lehetővé egy klasszikus ápolási rituáléban – a hajfürdők púderes, friss illata és a kondicionálók valamint hajmaszkok pézsmás, nőies illata. A megújulás jegyében a márka bevezetett egy harmadik magával ragadó virágos illatot az öblítés nélküli termékekhez. Adj magadnak egy kis kimenőt a világ gondjai elől, a Nutritive érzékekre ható élményével!

Az újdonságokat keresd a legközelebbi Kérastase szalonban: https://salon-expert.hu/kerastase

Kapcsolódó bejegyzések