Post Image

ÉRZÉKENY BŐRRE A KURKUMA EREJÉVEL: EMOZIONI PLUS

Rúzs & Más / 2018-11-12

Egyre több és több ember bőre reagál érzékenyen az új környezeti és életvitelből fakadó hatásokra(szmog, légkondi, nagy hőmérséklet ingadozások, mesterséges kozmetikumok, stressz, étkezés, dohányzás…). Ezért született meg az Emozioni Plus, egy teljes termékcsalád érzékeny bőrre, amely  innovatív stratégiákkal küzd a problémák ellen. Modern technológiákkal a legjobbat
nyerik ki a természetből – speciális és ökológiailag fenntartható eljárás során egy innovatív molekulát állítanak elő a kurkumából, ami a bőrön alkalmazva képes megelőzni és helyreállítani a
stressz okozta irritációt. Egy hatékony, de természetes kozmetikai megoldást született bármilyen bőrérzékenység esetére.

Kipróbáltuk allergiás, ekcémás bőrön a szérumot és hibátlanul működik: azonnal nyugtatja a bőrt, csökkenti a viszketést, irritációt. Néhány napi használat után az irritáció tünetei (hámló, piros, viszkető foltok) megszűntek! Bátran ajánljuk akár a legérzékenyebb bőr ápolására vagy bármilyen bőrtípusra allergiás reakció, irritáció esetén!

Vagheggi Emozioni Plus Lemosó krém, 150 ml

Áfonya és kurkuma kivonatokban gazdag puha, de dús textúrájú lemosó, amely lehetővé teszi az alapos tisztítást a bőr igénybevétele nélkül. Így használjuk: egy mogyorónyit oszlassunk el az arc, nyak és dekoltázs területén, ujjainkkal masszírozzuk át, majd vízzel mossuk le.

Vagheggi Emozioni Plus Nyugtató Essence Mist 100 ml

Vagheggi, emozioni plus, érzékeny bőr, bőrápolás, természetes, rúzs és más

Nyugtató koncentrátum, melyet az arcunkra permetezhetünk bármilyen bőrirritáció esetén az azonnali enyhülésért; áfonya és kurkuma kivonat felfrissíti és megnyugtatja az érzékeny bőrt az arcon és testen egyaránt. Így használjuk: permetezzük az arc, nyak, dekoltázs területére naponta többször, akár sminkelt bőrre is.

Vagheggi Emozioni Plus Antistressz arcmaszk, 200 ml

Nyugtató maszk, ami enyhíti bármely bőrirritáció tüneteit. Karité vajban gazdag puha és tápláló textúra, amitől a bőr friss, nyugodt, homogén és ragyogó lesz. Így használjuk: vigyük fel az arcra és nyakra úgy, hogy teljesen befedje a bőrt és hagyjuk fent 20 percig; permetezzük be vízzel és gyengéden masszírozzuk át, majd vízzel mossuk le.

Vagheggi Emozioni Plus  Nyugtató arckrém, 50 ml

Innovatív 24 órás megoldás bármilyen bőrirritáció esetén; gazdag Kurkuma és Zanthoxylum kivonatokban, karité vajban és béta-glükánban. Így használjuk: vigyük fel az arc, nyak, dekoltázs területére. Táplálja, simítja és megújítja a bőrt.

Vagheggi, emozioni plus, érzékeny bőr, bőrápolás, természetes, rúzs és más

Vagheggi Emozioni Plus  Frissítő szérum, 30 ml

Azonnali frissességet biztosít és megnyugtatja a bőrt bármilyen bőrirritáció esetén, selymes megjelenést kölcsönöz a bőrnek a Kurkuma és Zanthoxylum kivonatoknak és a hialuronsavnak
köszönhetően. Így használjuk: vigyük fel az arc, nyak, dekoltázs területére a krémezés előtt.

Városi antistressz cseppecskék SPF50+, 30 ml
Ideális segítség az egész napi frissességhez: egy igazi „növényi védőrács”, amely megvéd a külső behatásoktól és szennyeződésektől, míg a tengeri fenyőkből nyert UV-szűrő és antioxidáns rendszer homogén színt kölcsönöz a arcbőrnek. Így használjuk: rázzuk fel, nyomjunk ki néhány cseppet és ütögessük be az arc, nyak, dekoltázs területére a krém felvitele után.

Vagheggi, emozioni plus, érzékeny bőr, bőrápolás, természetes, rúzs és más

A TERMÉKCSALÁD MINDEN TAGJA úgy lett megalkotva, hogy jobb ellenállóképességet garantáljon a bőrnek. Nikkel tesztelt, nem tartalmaznak alkoholt, színezékeket, parfümöt, parabéneket, ásványi olajakat (petróleum, paraffin, vazelin), propilénglikolt, EDTA, BHA, BHT-t.

Kapcsolódó bejegyzések