Post Image

ERŐTELJES SZÍNEKBEN VIRÍTÓ AJKAK ERŐS NŐKNEK

Rúzs & Más / 2019-03-05

Aki keményen dolgozik, az szórakozás közben is legjobbat érdemli! Az erős nőknek erős színekre van szükségük. Ne kössünk kompromisszumot, ha megjelenéséről van szó! A Powerlips Fluid, a Nu Colour folyékony ajakrúzsa az intenzív és hosszan tartó árnyalatokat egy olyan bőrkondicionáló készítménnyel ötvözi, amely simítja, puhítja és ápolja ajkainkat. Az intenzív színárnyalatok határozottan kiemelik az ajkakat, így egy csapásra felpezsdítik a megjelenésünket.

Egy rúzs, amely kiállja az idő próbáját!

Sima, telt ajkak, tökéletes ívek: azonnal elragadó megjelenést eredményez. Ezt a hatást szeretnénk hosszan élvezni. Mindannyian erre vágyunk, s most végre könnyedén megkaparinthatjuk. Egyszerűen, egy lépésben felvihető, a benne található avokádóolaj és E-vitamin pedig gondoskodik ajkak kényelmes érzetéről és fantasztikus megjelenéséről.

A Powerlips Fluiddal ajkaink nem csupán látszatra lesznek ellenállhatatlanok. A pillekönnyű, nem ragadós formula ápoló hatásának köszönhetően bársonyosan puhává válnak, visszanyerik természetes szépségüket. A ferde applikátorral könnyedén felvihető a készítmény, hogy egész nap makulátlanul tündökölhessünk!

Mi már kipróbáltuk és meggyőződtünk róla: a megjelenés, amire vágyunk tökéletesen kiállja az idő próbáját. Ezt nyújtja a Powerlips Fluid.

Nu Colour, Power Lips Fluid, intenzív, tartós, folyékony ajakrúzs, rúzs és más

Hamarosan 6 gyönyörű új árnyalattal egészül ki a 12 színből álló paletta! A Perfection, Bravery, Potential, Noble, Unleash és Ambition árnyalatokat ITT már meg is nézheti!

Nu Colour, Power Lips Fluid, intenzív, tartós, folyékony ajakrúzs, rúzs és más

Powerlips Fluid TOP 5:
– Valósággal kipárnázza az ajkakat, és lágy érzést biztosít
– Nem ereződik vagy kenődik szét
– Lágy és selymes, nem maszatolódó textúra
– Kaolint tartalmaz, egy természetes agyagos alapot, amely elősegíti az élénk, hosszan tartó színeket
– A pillekönnyű formula olyan bőrápoló és -puhító összetevők keverékét tartalmazza, mint az avokádóolaj és az E-vitamin

Így használjuk a hibátlan végeredményért:
Vigyük fel tiszta ajkakra
Az applikátor hegyével húzzuk meg az ajkak ívét
Színezzük az ajkak teljes felületét
Hagyjuk 2 percig száradni

Nu Colour Powerlips Fluid ára: 7085 Ft
Elérhető: ITT!

Kapcsolódó bejegyzések