Post Image

BEMUTATJUK A SZEZON LEGTÜZESEBB FÉRFIILLATÁT!

Rúzs & Más / 2019-04-05

Akit eddig nem talált el Ámor nyila, ne keseredjen el, mivel most nem kevesebbet, mint magát Erósz tüzét birtokolhatja! A Versace Eros Flame nevű, bűvös erejű újdonsága minden eddiginél tüzesebb, ugyanakkor ez a komplex illat nem csupán az ösztönökről szól! Az erős, szenvedélyes és magabiztos férfi illata, aki nem tagadja le az érzéseit.

Az illat készítésekor a 2012-ben bemutatott Eros-ból indultak ki, ám a citrusos-fás-fűszeres jegyek hozzáadásával az Eros Flame teljesen más irányt vett. Kontrasztos, ellentétes jegyeket hordozó az érzelmeket és szenvedélyt egyszerre kifejező kompozíció lett a végeredmény, amit Olivier Pescheux parfümőrnek köszönhetünk.

Versace, eros flame, férfi, illat, parfüm, edp, tüzes, rúzs és más

Az illat citrusos-ámbrás-fás illatjegyeit az erős kontrasztok határozzák meg, melyben egymást gazdagítják, kiegészítik a legnemesebb és legelegánsabb összetevők, mint például az olasz citrusok, a madagaszkári feketebors, a pacsuli vagy a vanília.

A Versace Eros Flame tűzpiros, görög motívumokkal ellátott, férfias üvege egyaránt jelképezi a szeretetet és a szenvedélyt, arannyal bevont kupakjának tetejéről Versace ikonikus szimbóluma, a medúzafej köszön vissza.

A hirdetési kampányt Canova világhíres Eros és Psziché szobra ihlette, melyet Gigi Hadid és Salomon Diaz testesít meg (a nyitóképen).

Ajánlott fogyasztói árak:

Versace Eros Flame Edp 30ml: 17 890 Ft, Edp 50ml: 24 500 Ft, Edp 100ml: 31 900 Ft, Borotválkozás utáni arcszesz 100ml: 19 900 Ft, Dezodor stift 75ml: 9 990 Ft

Versace, eros flame, férfi, illat, parfüm, edp, tüzes, rúzs és más

Kapcsolódó bejegyzések