EPILÁLJ GYORSABBAN, TÖBB IDŐD MARAD (ÉS MÉG NYERHETSZ IS)

Rúzs & Más / 2019-11-29

Vannak dolgok az életben, amelyeket legszívesebben kihagynánk, de mivel nem tehetjük meg, legalább szeretnénk hamar túlesni rajtuk. Ez a kategória a szőrtelenítés is. Halogatni semmiképp nem érdemes, mert ha ezt tesszük, szinte 100% rá az esély, hogy olyan szituációba keveredünk, ahol a lábszárunkon cseperedő szúrós kis szálak másoknak is szemet szúrnak (lásd Bridget Jones). Nálam a gyantázás szóba sem jöhet, mivel nem szeretném kivárni, hogy legyen mit legyantázni. A mindennapi borotválás pedig sokszor idő híján kivitelezhetetlen. Tény, hogy elég rosszul hangzik, de a tükörsima bőrömnél szinte minden fontosabb: a gyerkőc tízóraija, az ing kivasalása, a virágok, a halak és a családtagok életben tartása, a cikk leadása és még hosszan sorolhatnám… Itt jönnek képbe az ügyes kis otthoni epilátorok, amelyekkel gyorsan és tartósan megszabadulhatunk a nemkívánatos szőrszálaktól.

De milyen is lenne álmaink epilátora? Természetesen villámgyors, alapos, kíméletes, zuhany alatt is használható és a test minden kis kanyarulatát pontosan le tudná követni.  Ja, és nagyon dizájnos, hogy a fürdőszobában hanyagul elől hagyva is remekül mutasson. Ez utóbbi szempontnak már biztosan megfelel a tesztelésre érkezett Panasonic ES-EL8A, a többi pedig hamarosan kiderül!

A szőrtelenítésen jobb a lehető legrövidebb idő alatt túlleni, hogy több időnk maradjon más, fontosabb dolgokra. A Panasonic újdonságát több okból is érdemes megismerni!

Panasonic csúcskészülék éles bevetésen

Merénylet előkészítve: majd egy hetes szőrszálak a lábamon! Doboz kinyit, egy pillanatra elrévedezem a csodás, rózsaarany nyélen (a rózsaarany a gyengém) és már veszem is kézbe: a kicsi, könnyű, kézre álló eszköznek meglepően széles a feje, három fokozatra kapcsolható és erősen világít.

A szőrtelenítésen jobb a lehető legrövidebb idő alatt túlleni, hogy több időnk maradjon más, fontosabb dolgokra. A Panasonic újdonságát több okból is érdemes megismerni!

A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy nagy területet fog be egyszerre a feje, ezért borzasztó gyorsan lehet vele haladni! A világítás nagyon hasznosnak bizonyul, mert még reggel fél hétkor félig begyógyult szememmel is tisztán látom, hol vannak még kósza szálak. Mutatom:

A dupla tárcsa miatt a szőrszálaknak halvány esélyük sem marad a megmenekvésre, mivel ha az első esetlegesen meghagyna egy szálat, az a másodiknak bizonyosan áldozatul esik. Így nem kell egy területen két-háromszor végigmenni (mínusz 5 perc). A fejet mozgatás közben nem nekem kell hajlítgatni, mert tökéletesen igazodik a bőrömhöz, mivel rugalmasan, 90 fokban el tud mozdulni. Persze rögtön a maximumra tolom a fordulatszámot, ami nekem tökéletes, mivel így még gyorsabb és fájdalommentesebb az eljárás (mínusz 3 perc). Gyors érzékszervi ellenőrzés (szemmel vizslatás és tapogatva simizés): egy fia szőrszál sem maradt a lábamon! És még csak be sem kell kenni nyugtató meg visszazsírozó testápolóval (mínusz 5 perc)!

De mi van még a dobozban? Az olyan területekhez, mint bajusz, hónalj, bikinivonal adott egy kicsike epiláló fej. Van benne egy borotvafej is, fésűs rátéttel trimmeléshez – a párom biztosan magáévá fogja tenni – valamint egy lábápoló reszelő fej a bőrkeményedések kezelésére (ennek külön örülök, mert a már meglévő elemes lábreszelőmből folyton kifogy a szufla.)

A szőrtelenítésen jobb a lehető legrövidebb idő alatt túlleni, hogy több időnk maradjon más, fontosabb dolgokra. A Panasonic újdonságát több okból is érdemes megismerni!

Most már csak azt kell kitalálnom, mire fordítom a megspórolt időmet. Nem lesz nehéz.

Tények és nyeremények

A leírást eddig nem néztem meg, hogy ne befolyásoljon, de most gyorsan elolvasom, és meg is osztom Veletek, pontosan mit is tud:

  • A Panasonic ES-EL8A gyors és kíméletes szőrtelenítést biztosít nedvesen és szárazon
  • +30% fejszélesség – nagyobb felület egy lehúzással
  • Kettős tárcsa 60 csipesszel – a második tárcsa befogja az első által esetleg kihagyott szálakat, a több csipesz minden lehúzásnál profi simaságot és borostamentességet biztosít
  • 90°-ban mozgó, elforduló fej – a test minden vonalát képes követni
  • 3 sebesség – a test különböző területein más-más sebességre van szükség

Mutatom másfél percben hogy működik, garantáltan jobban néz ki, mint amikor én csinálom:

És akkor jöjjön a hab a tortán: ha most vásárolsz (esetleg a Jézuska vásárol neked) Panasonic  ES-EL8A epilátort, és feltöltöd a vásárlást igazoló blokk AP kódját a weboldalra, olyan ajándékokat nyerhetsz, amivel jól érezheted magad és élvezheted a megmaradt időt.

Ha nevezel, akkor még tovább szépülhetsz a szuper nyereményekkel!

Így nyerhetsz:

Vásárolj a promócióban megjelölt Panasonic epilátor terméket a a Media Markt, Extreme Digital, Euronics, Best Byte, Panaudio (Videopart), 220 Volt üzletekben vagy online, töltsd fel a promóciós micrositera www.panasonicpromocio.hu a vásárlást igazoló bizonylaton szereplő AP kódot vagy számlaszámot és nyerd meg a 100 db garantál Yves Rocher termékcsomag egyikét vagy akár a fődíjat, az egyik 150.000 Ft értékű Mandala Day Spa kényeztető utalványt.

Őrizd meg a bizonylatot, amivel a nyertességed tudod igazolni!

Panasonic, epilátor, epilálás, ES-EL8A, nyereményjáték, promóció, szőrtelenítés, rúzs és más

Kapcsolódó bejegyzések