Post Image

ELJÖTT A FÉRFI ARCÁPOLÁS ÉRÁJA? A LUNA 3 MEN IS ITT VAN

Rúzs & Más / 2020-09-11

A FOREO, a svéd beauty-tech márka szerint a férfiak a COVID-19 karantén időszakának igazi nyertesei! Bár közismert a férfi kozmetikumok egyre nagyobb térnyerése, a férfi bőrápolási trendekről kevesebbet hallunk. A FOREO a tavaszi hónapokban úgy tapasztalta, hogy jelentősen megugrott az érdeklődés az urak részéről az arcápolási készülékekre: a foreo.com oldalon több mint 50%-kal növekedett a férfi látogatók aránya, akik kifejezetten a nekik szóló megoldásokat keresték. Nemcsak a keresésekben, hanem a konkrét vásárlásokban is érezhető volt a fokozott érdeklődés: 27%-kal nőtt a férfivásárlók száma ezen időszakban, e mellett a férfiaknak szánt készülékek eladása is jelentősen, 38%-kal nőtt a február-május közötti időszakban. A borbély szalonok bezárása után nemcsak a termékek, hanem az edukációs tartalmak is kiemelten népszerűek voltak a körükben.

Fentiek miatt a svéd-beauty tech cég a tervezett időpont előtt, már most ősszel piacra dobta a kifejezetten férfiaknak szánt LUNA 3 Men szónikus szakáll- és arctisztító készülékét. A már Magyarországról is elérhető készülék a férfiak körében méltán népszerű LUNA 2 nagytestvére, a LUNA termékcsalád minden pozitívumával; olyan extrákkal, melyek az alapos arctisztítás és masszázs funkciók segítségével időt és pénzt takaríthatnak meg a használójuk számára.

foreo luna3 men, luna 3 men, férfi, bőrápolás, férfi bőrápolás, bőrtisztítás, szakálltisztítás, szakáll, svéd, app, applikáció, szuónikus, szilikon, arctsiztító, rúzs és más

A LUNA 3 Men a legújabb készülék a LUNA innovációk sorában, ultra-higiénikus szilikon borítással, továbbfejlesztett T-Sonic pulzálással és rendkívül hosszú használati idővel (egyszeri USB töltés akár 650 használatra elegendő). A mindennapi arcápolási rutinba illeszthető LUNA 3 Men az egyedülálló szónikus technológiájának köszönhetően a hagyományos, manuális arctisztításnál 6X hatékonyabban tisztítja meg az arcbőrt.
Továbbá segít eltávolítani a szennyeződéseket, a faggyú és az elhalt hámsejtek 99,5%-át, csökkentve ezzel az olyan bőrproblémákat, mint a pattanások, a benőtt szőrszálak és a borotválkozás utáni bőrirritáció. Sőt, használatával a borotvapengék élettartama is kétszeresére növelhető, míg a szakáll és a bajusz tisztább marad és könnyebben formázható, akár otthoni környezetben is.

A használat során 16 különböző erősségi fokozat választható, percenként 8000 pulzálással. A készülékhez kapcsolódó ingyenes mobilapplikációval személyre szabható a bőrápolási rutin, illetve az applikáció segít az ideális masszázskezelés kiválasztásában is.
A LUNA 3 Men 2020 szeptemberétől elérhető a foreo.com oldalon. Fogyasztói ára: 199 EUR

Termék összefoglaló
LUNA 3 Men – Új nap a férfi bőrápolásban

Felejtsd el a manuális arcmosást, a LUNA 3 Men arctisztítóval jóval hatékonyabb lesz az arctisztítás! A férfiaknak szánt készülék ultra-higiénikus szilikon sörtéi és T-Sonic™ pulzálásai segítenek eltávolítani a szennyeződések, faggyú, elhalt hámsejtek 99,5%-át, csökkentve ezzel az olyan bőrproblémákat, mint a pattanások, benőtt szőrszálak és borotválkozás utáni bőrirritáció. Nem mellesleg, használatával kétszeresére növelhető a borotvapengék élettartama! Minden igényes férfi fürdőszobájában jól mutat majd legújabb svéd design kütyü.
Elérhetőség: www.foreo.com

*Az adatok a foreo.com webhelyről származnak 2020. február 1. és 2020. május 20. közötti időszakból, összehasonlítva az egy évvel ezelőtti forgalmat, ugyanerre az időszakra.

Kapcsolódó bejegyzések