Post Image

EGYSZERŰSÉG, HARMÓNIA ÉS LETISZTULT BŐRÁPOLÁS – T.H.E. BEAUTY

Rúzs & Más / 2024-02-02

Ismerd meg a T.H.E. Beauty natúrkozmetikumok világát, ahol az egyszerűség és a szakmai tudás találkozik! Bemutatjuk Tárnokiné Horváth Edinát, aki kémikusból a bőrápolás mesterévé vált és saját, természetes receptjei alapján készíti kozmetikumait a bőr egészségének szem előtt tartásával.

A T.H.E. Beauty különlegessége abban rejlik, hogy termékeik nem kiabálnak, hanem az egyszerűségükből, a természettel való harmóniából és a kiváló szakmai tapasztalatból születnek. Tárnokiné Horváth Edina, az alkotó, vegyészként indult a kozmetikusi pályán, és ma már 30 éves szakmai tapasztalattal ezüstkoszorús diplomás mester. Az egész életét az emberekkel való foglalkozásnak szentelte, mindig arra vágyva, hogy segítsen másoknak megoldani problémáikat. Ezen az úton találta meg a hivatását, ahol a test és lélek gyógyulására összpontosított.

T.H.E., THE Beauty, naturkozmetikum, arcapolas, kozmetikus mester, magyar marka, hazai, ruzs es mas

Az általa kifejlesztett termékek a vendégek igényeire válaszul jöttek létre. Az egyszerűség és a nagyszerűség jegyében Edina mindig natúrkozmetikumokat alkot, legtöbbször bio minősítésű alapanyagokkal, kiemelve a környezettudatos szemléletet. A csomagolások is egyszerűek, de praktikusak.

A T.H.E. Beauty kínálatában a peelingtől a niaciamidos szérumig, az arctisztító habtól a rozácea elleni krémig, a testvajig sokféle termék található. A tudatos vásárlók akár kismama pocakra való olajtól is válogathatnak a márkánál. A T.H.E. Beauty mögött olyan vegyészeti szaktudás áll, ami rendszeres vásárlókká teszi a használóit. Az online webshopjukban minden terméket megtalálsz, amire az arc- és testápoláshoz szükséged lehet.

T.H.E., THE Beauty, naturkozmetikum, arcapolas, kozmetikus mester, magyar marka, hazai, ruzs es mas

Talán azért működnek igazán a termékeim, mert minden egyes gyártásba ‘lelkem darabkáit’ helyezem. Szeretettel, hittel és maximális szakmai alázattal fejlesztem és gyártom őket, mindig a legjobb alapanyagokat kutatva. Mert a természetes anyagokból való létrehozásuk és a működésük is ugyanolyan fontos számomra.” – mondja Edina.

Engedd meg, hogy most bemutassak neked egy must-have tápláló arcápolót, kifejezetten a hideg télre. Ez a Pure Rose Mélyhidratáló arcápoló, amelyből egy borsónyi is elegendő ahhoz, hogy a fűtési szezonban kiszáradó, vízhiányos bőröd új életre keljen. Algakivonat, ginkgo biloba és foszfolipidek kombinációjával rendkívül hatékony. Nemcsak professzionális kezeléseknél használható, hanem otthoni kozmetikumként is. A könnyű és gyorsan beszívódó formulát javasolt bevetnünk a nyak- és dekoltázs bőrének rendszeres ápolásába is.

T.H.E., THE Beauty, naturkozmetikum, arcapolas, kozmetikus mester, magyar marka, hazai, ruzs es mas

Kapcsolódó bejegyzések