Post Image

ÉRTÉKES ÖSSZETEVŐK AMBRÓZIÁVÁ AVATTÁK A GUCCI BLOOM-OT

Rúzs & Más / 2019-11-08

A Gucci varázslatos új női illata az antik világ lakomáit idézi meg, ahol az ambrózia a görög istenek eledeléül szolgált és a legenda szerint, aki ivott belőle, halhatatlanná vált. Az illatos, rendkívül értékes nektár és a nedűhöz fűződő varázslatos hiedelmek motívumait szőtték bele a Gucci Bloom illat történetének legújabb fejezetébe. A Gucci bemutatja: Gucci Bloom Ambrosia di Fiori.

Intenzív érzelmek inspirálták

A Gucci Bloom illatok Alessandro Michele kreációi. Az abszolút hitelesség, önazonosság gondolatvilága ihlette őket, a bátorság ahhoz, hogy azok lehessünk, akik valójában a lelkünk mélyén vagyunk. Az új Gucci Bloom Ambrosia di Fiori illat arra ösztönözi viselőit, hogy ünnepeljék egyediségüket, valódi énjüket és engedjenek szabad utat érzelmeiknek, érzéseiknek, amelyek felerősödnek az ünnepek idején. Az intenzív érzelmekkel összhangban a parfüm is mélyebb tónust ölt kifinomult Eau de Parfum Intense formájában. Az illatkompozíció őrzi az eredeti Gucci Bloom Eau de Parfum jegyeit, azonban a nemes és ritka virágok triójához – Jázmin rügy kivonat, Tubarózsa és Kínai lonc – most két új összetevő csatlakozik, amelyek eleganciát és erőteljes nőiességet sugároznak: Orris (az írisz gyöktörzse, másnéven rizómája) és Damaszkuszi rózsa.

gucci bloom, ambrosia di fiori, edp, intenzív, virágillat, alkalmi, ünnepi, elegáns, illat, edp, rúzs és más, gucci

Ritka és értékes összetevők alkotják

Gazdagon illatozó képzeletbeli kert számtalan színű és fajtájú virággal és növénnyel – az eredeti Gucci Bloom illat, Alessandro Michele mesterparfümőr képzeletének szüleménye és kreációja, egyben a Gucci Bloom Ambrosia di Fiori alapja. Az új, jóval intenzívebb illat ragyogó virágos illatkompozíciója új összetevőkkel gazdagodott, többek között a rendkívül ritka és szívós, bársonyos Orris-szal. Az ókori görögök és rómaiak által esszenciális olajként használt Orris ma már ikonikus illatjegynek számít. A Toszkánában hagyományosan májusban virágzó írisz gyöktörzsében található gyantából nyerik, és aranyárban kapható. A másik új jegy, a Damaszkuszi rózsa legendás rózsafajta, korán reggel szedik le, amikor a virág teljes pompájában tündököl. A klasszikus illatpiramis fejjegy, szívjegy és alapjegy kategorizálásától eltérően a Gucci Bloom egyből nemes és ritka virágjegyekkel indít.

Burgundi illatüveg őrzi

A Gucci Bloom eredeti illatüvegét álmodták újra. A lakkozott illatüveg mélyburgundi színt kapott, a klasszikus címke pedig finom rózsaszín árnyalatot. Ugyanez a halvány rózsaszín árnyalat visszaköszön a kartondobozon is, és szépen kiemeli az ikonikus Herbarium virágmintázatot, a csodaszépen formázott leveleket, szirmokat és ágakat.

Kizárólagos forgalmazó: Primőr Kozmetikai Kft.
Elérhető: 2019. novembertől
Megvásárolható: Müller – Douglas – Marionnaud üzletekben

GUCCI BLOOM AMBROSIA EDP 30ml – 23.990Ft
GUCCI BLOOM AMBROSIA EDP 50ml – 32.790Ft
GUCCI BLOOM AMBROSIA EDP 100ml – 43.290Ft

gucci bloom, ambrosia di fiori, edp, intenzív, virágillat, alkalmi, ünnepi, elegáns, illat, edp, rúzs és más, gucci

Kapcsolódó bejegyzések