Post Image

EGY SZÓVAL: SZÉP! MEGÉRKEZETT A BALDESSARINI BELLA

Rúzs & Más / 2022-04-13

A Baldessarini illatait eddig csak a férfiak élvezhették, de 20 év után változott a helyzet! Függetlenség, tekintély és minőség – 2002 óta ezek a jelzők társulnak a Baldessarini férfi illataihoz, melyeket kiváló minőség, férfias, markáns kompozíció jellemez. A Baldessarini most először exkluzív női illattal bővíti termékválasztékát: a Baldessarini Bella luxus, rózsás illattal. Az idei év rózsa köré épülő illattrendjének megfelelően a Bella érzéki, pazar, ugyanakkor természetes illatú kreációval idézi meg a virágok királynőjét. A kiváló minőségű Eau de Parfum azoknak a nőknek szól, akik az illattal elegáns, kifejező és magabiztos megjelenésüket szeretnék hangsúlyozni. A Baldessarini Bella 2022. április elejétől lesz kapható a boltokban.

baldessarini, bella, illat, edp, parfum, fragrance, noi illat, rozsa, ruzs es mas

BELLA: világújdonság a Baldessarini márka égisze alatt

Magabiztosan és sikeresen alakítja az életét, ugyanakkor ellenállhatatlanul elbűvölő. A saját útját járja, és közben pontosan tudja, mit akar. A Baldessarini-nő összetéveszthetetlen aurájával hódít, és magához vonzza a másik nemet. A „She’s the one (Ő az egyetlen)” igényéhez teljesen hűen összetéveszthetetlen és egyedi. A rózsához hasonlóan kitárja belső szépséget és erejét, időtlen stílusával pedig felejthetetlen benyomást kelt. A Baldessarini Bella a nőiesség és az erős jellem elegyének virágos illata. Mert a jellem és az illat kéz a kézben jár és erősíti egymást – közismert tény, hogy a nők különösen jól érzik magukat, önállóak és magabiztosak, ha kedvenc parfümüket használják.

baldessarini, bella, illat, edp, parfum, fragrance, noi illat, rozsa, ruzs es mas

A virágos kompozíció szíve: rózsa

A Baldessarini Bella erős kisugárzással és kifinomult eleganciával megkomponált virágcsokor, amely a virágok királynőjének – a rózsának – elixírje tesz erőteljesen karakteressé! A rózsa abszolút gazdag, enyhén fűszeres és mézédes vonásai a rózsa szuperesszencia érzéki, friss aromájával együtt kellemes illatélményt bontakoztatnak ki. A fekete ribizli élénk és a mandarin édes jegyeinek összjátéka a rózsás elixír meleg, érzéki fás és pézsmás alapillatával púderes lágysággal cseng le.

baldessarini, bella, illat, edp, parfum, fragrance, noi illat, rozsa, ruzs es mas

A formavilágban is megjelenik a Baldessarini Bella illatkompozíciójának jellege: elegáns és időtlen, nőies, mégis markáns. Az üvegcse és az összehajtható doboz a nőies színvilág, valamint a markáns kontúrok és vonalak érzékeny keverékével csábít – és a Baldessarini első női illatát a már megszokott kifinomult és időtlen formavilággal mutatja be.

baldessarini, bella, illat, edp, parfum, fragrance, noi illat, rozsa, ruzs es mas

Óda a rózsa halhatatlanságához 

„A virágok királynőjeként a rózsa a leghíresebb és legismertebb virág a világon. Számos illatformában értelmezték már és találták fel újra a parfümvilág számára. A Baldessarini Bella esetében két különböző kivonási módszert választottam, hogy a rózsa sokrétű gazdagságát megragadjam: az abszolút olaj mélységet és textúrát ad, míg a szuperesszencia a szirmok természetességét közvetíti. Óda a rózsa halhatatlanságához, amelyet a fejillatban a fekete ribizli gyümölcsös zöld jegyei, az alapillatban pedig a pézsmás- púderes, nyugtató textúrák támasztanak alá.”
Mathieu Nardin, parfümkészítő

Baldessarini Bella Eau de Parfum Natural Spray 50ml  ára: 25 705 Ft. Az illat 2022. áprilisától kapható a szaküzletekben, valamint a kiválasztott áruházakban.

Kapcsolódó bejegyzések