Post Image

EGY MENYASSZONY ILLATA – ELIE SAAB LE PARFUM BRIDAL

Rúzs & Más / 2023-11-23

2023-ban egy új illatkreáció érkezett ELIE SAAB divatházának különleges és mesebeli világába. A LE PARFUM BRIDAL illat azt az intenzív pillanatot ünnepli, amikor a fények felfedik a lélegzetelállító menyasszonyi ruha minden lenyűgöző részletét.
Az ELIE SAAB LE PARFUM BRIDAL egy esküvő emlékezetes pillanatának illatát fejezi ki.

“Ezek a ruhák többek, mint tárgyak. Mi álmokat váltunk velük valóra.” Elie Saab

EGY ÚJ NÉV, A KIVÉTELESSÉG ÍGÉRETE

Az ELIE SAAB menyasszonyi ruhák nagyszerűségét világszerte csodálják a nők. A ruhák hímzése, gazdagsága és a selymek puhasága inspirálta a legértékesebb illatösszetevőket. A Bridal kollekció adta az elnevezést ennek az új illatnak, mely egy ragyogó illatfelhőként követi a
gyönyörű menyasszony minden lépését – akárcsak egy gyönyörű ELIE SAAB alkotás uszálya.

elie saab, le parfum bridal, eskuvoi, illat, parfum, edp, ruzs es mas, menyasszony, fragrance

EGY ÚJ KAMPÁNY, A KECSESSÉG PILLANATA

Arany fénysugár öltözteti a váll csupasz és selymes bőrét. A fény szinte táncol rajta és átöleli a magnetikusan vonzó nő idomait. Egy kecses pillanatban a fény és a csipke egyesüléséből virágos árnyékok rajzolódnak a testére. Finom szellő támad, mely felfedi szépségét, majd a nap ragyogása felerősödik, és felfedi a fenséges krémszínű ELIE SAAB menyasszonyi ruhát. Abban a különleges pillanatban a kivételessége felborítja a valóságot.

Joséphine Le Tutour testesíti meg az ELIE SAAB LE PARFUM BRIDAL kampányfilmjében ezt a káprázatos nőt, aki felfedezi élete menyasszonyi ruháját. A lenyűgöző, kék szemű, francia modell az ELIE SAAB nőiességét képviseli, aki tökéletes egyensúlyt teremt a tiszta szépség és a magával ragadó elegancia között.

EGY ÚJ ILLAT, SZÖVETSÉG TEXTÚRA ÉS FÉNY KÖZÖTT

Az ELIE SAAB a Takasago tehetséges parfümmesterét, Aurélien Guichardot bízta meg ennek a kivételes alkotásnak a megkomponálásával. ELIE SAAB mesés univerzumának csodálójaként, Aurélien Guichard ezt az illatot a krémszín, a menyasszonyi ruhaköltemények emblematikus színe köré építette fel.

elie saab, le parfum bridal, eskuvoi, illat, parfum, edp, ruzs es mas, menyasszony, fragrance

A fény és az érzékiség színe, a krém a mozgalmasságot idézi. Ahogy rávetül a fény, vibrál és mindig más arcát mutatja. Aurélien Guichard merész víziója szerint ez a nemes árnyalat adta az inspirációt ehhez az új illathoz. A LE PARFUM BRIDAL elkészítéséhez a legragyogóbb és legkomplexebb összetevőket választották ki. Ez a pazar pézsmás-virágos csokor az Ylang-Ylang és a narancsvirág jegyeivel indít, melyek legalább annyira kontrasztosak, mint a precíz és finom csipke. Ezeket a káprázatos jegyeket a madagaszkári vanília és az ambroxan öleli körül, hogy mélységet adjon az illatalkotásnak. Végül az ambrette ad mindent elsöprő ragyogást az illatnak.

Élettel teli jegyeivel a Le Parfum Bridal kivételes fás-pézsmás-virágos alkotás.

Az új LE PARFUM BRIDAL üvege egy csodálatos pillanatot ünnepel krémszínben. Egy csipetnyi rózsaszínnel, ez a ragyogó bézs árnyalat az esküvői ruha selymes szöveteit, a napsugár borostyánsárga fényét és a hímzés csillogását idézi, felfedve a bőr érzékiségét. Az azonos színű címkén arany betűkkel emelkedik ki az illat neve. A Bridal kollekció egyik ruhájáról átvett, virágos csipkemotívum díszíti finoman az üveg oldalát. Ez a légies csipke a menyasszonyi fátyol puhaságát és finomságát idézi. Az ékkövekkel díszített bézs üvegen átsejlik a fény, amelytől a
parfüm szinte ragyog.

elie saab, le parfum bridal, eskuvoi, illat, parfum, edp, ruzs es mas, menyasszony, fragrance

ELIE SAAB LE PARFUM BRIDAL 30ML, 50 ML, 90 ML

Kapcsolódó bejegyzések