Post Image

ÉBRESZTŐ A SZEMEKNEK: SZEMPILLASPIRÁL KÁVÉVAL!

Rúzs & Más / 2016-12-20

Mostanában már ébredés után fáradtnak tűnsz? Így év vége felé ezen egyáltalán nem lehet csodálkozni. Szerencsére az Astor-nak van egy új ötlete a reggeli készülődésedhez: szempillaspirál kávéval! Az Astor bemutatja az első olyan szempillaspirálját, amely azonnal megemeli a pillákat és felébreszti a tekintetet: az új Big&Beautiful Eye Opener szempillaspirál zöld robusta kávé kivonatot és energizáló vitaminokat tartalmaz.
A lenyűgöző tartás és a szempilla megemelése egész napra friss tekintetet ad -nem számít mennyit pihentünk. A pillák láthatóan formásabbak, megemeltebbek, hosszabbak és íveltebbek.

Az új szempillaspirált a szuper-elfoglalt szupermodell és üzletasszony, Heidi Klum is nagyra értékeli. Az Astor reklámarca és kreatív tanácsadója a következőt mondta: ,,Az Astor ívelt keféjét nagyon könnyű használni. Megemel és szétválaszt egymástól minden egyes szálat, elejétől a végéig. Még a legkisebb pillákat is eléri és meghosszabbítja. Az intenzív és megemelt pillák valóban éberséget kölcsönöznek a tekintetnek.”

Astor Eye Opener Spirál zöld kávéval
Könnyen használható kefe
A Big&Beautiful Eye Opener szempillaspirál egyik nagy előnye rendkívül egyszerű használata. A homokóra formájú kefe elér minden szálat, így gyönyörűen kihangsúlyozza a szemet. A tökéletesre formált sörték még a legkisebb, rakoncátlan szempillákat is megemelik, szépen elválasztják őket, így lesz igazán éber a tekintet A pillák megemeltek és szépen formázottak, tövüktől egészen a végükig.

„Szem-ébresztő” formula
Az energiával feltöltő összetétel zöld robusta kávé kivonatot, E-illetve pro-vitaminok kombinációját tartalmazza, így kondicionálja a pillákat. A szempillákat bevonja a tartós festék, aminek köszönhetően könnyednek, rugalmasnak és kondicionáltnak fogjuk érezni. A gyors száradásnak köszönhetően a szín megmarad, nem kenődik, mosódik el, nem pereg le.
Heidi véleménye: ,,Ugye azt szeretné, hogy a szempillaspirálját jó és kellemes legyen viselni, ráadásul megbízhatóan kitartson egész napon át. Az Astor Big& Beautiful Opener szempillaspirál pont ezt nyújtja…”

Vakmerő, üde, stílusos
Kezdjük a napod egy energialökettel, válassszuk az elegáns Astor Big & Beautiful Eye Opener szempillaspirált. Friss, harsogó zöld csomagolása a 2017-es nyár trend-színei közé tartozik. A luxus arany felirat kifinomult külsőt kölcsönöz a csomagolásnak. Heidi Klum szerint “Egy abszolút ’’must-have ’’ darab!”
Javasolt fogyasztói ára: 2699.-Ft

Kapcsolódó bejegyzések