Post Image

ÉBRESZTŐ A BŐRNEK: RIMMEL WAKE ME UP!

Rúzs & Más / 2017-04-24

Helló ragyogás! Viszlát fakó arcbőr! A Rimmel bemutatja az igazi bőrébresztőket. Igazítsd vekkered a megújult Wake Me Up Anti-Fatique alapozóhoz és a Wake Me Up Anti-Fatique korrektorhoz. Az új, C-vitamint tartalmazó formula egyfajta ébresztő a bőrnek. Vége a fáradtság és a napi stressz jeleinek! Légy büszke hibátlan, egészségtől ragyogó arcbőrödre!

Wake Me Up Anti-fatique alapozó

Rimmel wake me up alapozó és korrektor

Igazán pörgős életet élsz? Ingázás, karrier, szerelem, barátok, buli, facebookozás…a bőrödön sajnos meglátszik a hatása. A Wake Me Up Anti-Fatigue alapozónak köszönhetően azonban sikeresen felveheted a harcot a látható jelekkel szemben, nem számít, mennyit stresszelsz és milyen fáradt vagy, bőröd csodálatos és egészséges fényben ragyog. Senki sem fogja észrevenni, milyen régóta vagy már talpon!
Az új, „fáradtság elleni” formula rengeteg csodás vitamint, pl C vitamint tartalmaz, valamint a bőr természetes ragyogását fokozó apró gyöngyöket, melyeknek köszönhetően azonnal szebb színben tündökölsz. Az alapozó elrejti az apró hibákat, egyenletessé varázsolja a bőr textúráját, eltűnnek a kitágult pórusok. A finom, krémes alapozót könnyen és egyenletesen viheted fel arcodra, friss és üde megjelenésed mindenkit levesz a lábáról.
Árnyalatai között biztosan megtalálod a hozzád illőt, a jól megválasztott alapozó pedig még a szélsőséges bőrhibákat is elfedi. A csomagolás, az üveget koronázó narancssárga kupak érzékelteti a termékből sugárzó vitalitást.
Javasolt fogyasztói ára: 2999.-Ft

Wake Me Up Anti-Fatique Korrektor

Rimmel wake me up alapozó és korrektor

Ébresztő! Ébresztő! A ezernyi elfoglaltságból álló életedben szükséged van arra, hogy szemed csillogása ne fakuljon és egész nap a topon legyél- nem számít mennyire zavaros az életed. A Wake Me Up Anti-Fatique korrektor láthatóan felébreszti a szemeket, elrejtve a sokatmondó fáradtság és mindennapi stressz miatt kialakuló jeleket. Felejtsd el a főnököd, a törölt járatod vagy a különböző randi-bakikat…tedd kipihentté a szemed az azonnali friss megjelenésért.
A C-vitaminnak és az apró gyöngyöknek köszönhetően a bőrragyogást fokozó összetétel azonnal dolgozni kezd a szem alatti terület sötét karikáin, hogy maximálisan friss tekintetet biztosítson. A krémes állagnak köszönhetően finoman eldolgozható, elrejti az apróbb bőrhibákat, pattanásokat. Az eredmény: tökéletes, egyenletes bőr. A hosszan tartó formula megakadályozza a bőr kifényesedését és akár 10 órán át is kitart.
Ébreszd fel fáradt, fakó bőröd az új Wake Me Up Anti-Fatique alapozó és korrektor segítségével a Rimmel Londontól. Live the London look.
Javasolt fogyasztói ára: 1599.-Ft

Kapcsolódó bejegyzések