Post Image

DOBJUK FEL SMINKÜNKET AZ ÉV SZÍNÉVEL!

Rúzs & Más / 2019-02-06

Ahogy arról már a Rúzs és Más Facebook oldalán beszámoltunk, az idei év Pantone színe a „Living Coral” fantázianéven futó árnyalat, amelyet a vízalatti élővilág csodás teremtményei, a korallok ihlettek. Az új színtrend nem csak a divatban vagy a lakberendezésben, hanem a szépségápolásban is visszaköszön.  ezért az AVON szépségszakértői összeválogatták kedvenc korallos beauty kiegészítőiket, amelyekkel bármikor feldobhatjuk sminkünket.

A tavalyi év meghatározó árnyalata a titokzatos Ultra Violet volt, amely a harmóniát testesíti meg a kék nyugalma és a piros lendülete között. Nőies és romantikus, miközben határozottságot és energiát sugall, ám a kreativitást is ösztönzi. 2019-ben a Pantone szakemberei úgy gondolták, hogy ezt a fajta nyugalmat érdemes ebben az évben is tovább vinni. Olyan felgyorsult világban élünk ugyanis, ahol mindent behálóz a technika, a virtuális valóság, ezért minden eddiginél nagyobb szükség van a melegségre, a meghittségre és a természethez való közeledésre. Így esett a választás a „Living Coral” árnyalatra. Ez a dinamikus, mégis lágy színharmóniát sugall, miközben erőt és optimizmust áraszt.

Ahogy az lenni szokott, az idei év színe az élet minden területén visszaköszön az aktuális trendekben, így meghatározó szereplője lesz a divatnak, lakberendezésnek, de a szépségápolásnak is. Ez az életigenlő árnyalat ugyanis tökéletesen passzol bármelyik bőrtónushoz és természetes, mégis játékos színt visz a sminkünkbe akár pirosító, szemhéjpúder vagy rúzs formájában.

Pantone, év színe, living coral, smink, rúzs és más, korall

Szabó Doris, az AVON sminkmestere is abszolút támogatja a korallos árnyalatok használatát, akár mindennapi sminkünk elkészítésénél. A szemsminkünk esetében árnyaljuk szemhéjunkat egy lágy korallos árnyalattal, amit akár bátran keverhetünk barnás, földszínekkel is, finom átmenetet képezve a két meleg tónus között. Orcáinkhoz válasszunk szintén korallos pirosítót, például az AVON Luxe bronzosító paletta Medium árnyalatát, amely nem csupán üde színt, hanem enyhe ragyogást is kölcsönöz arccsontunknak. A hatást pedig tovább fokozhatjuk az AVON True matt hatású ajakrúzs Coral Fever árnyalatával, ami akár csak kedvenc szempillaspirálunkkal kombinálva is lenyűgöző hatást kelthet. Végezetül pedig manikűrünkről se feledkezzünk meg és borítsuk körmeinket is korallos ragyogásba az Avon True Pro+ körömlakk Coral Reef árnyalatával.

Az anyagban említett termékek:
• AVON True matt hatású ajakrúzs Coral Fever – 1699 Ft
• mark. Epic intenzív szemhéjpaletta Island Vibes – 2799 Ft
• AVON Luxe bronzosító paletta Medium – 3149 Ft
• AVON True Pro+ körömlakk Coral Reef – 1398 Ft

Kapcsolódó bejegyzések