Post Image

DIÓVARÁZS TÉLI NAPOKRA A YAMUNÁTÓL

Rúzs & Más / 2020-11-19

Ki az, aki el tudja képzelni a karácsonyt dió nélkül?! Nekem a diós aprósütemények, a bejgli na és persze a Diótörő című balett ugyanannyira karácsonyhoz tartoznak, akárcsak a fényes gömbdíszek a karácsonyfához! Pontosan ezt a puha, meghitt, mesés karácsonyi süteményillatot hozza a Yamuna új, limitált Dióvarázs termékcsaládja. A fürdőbombából, tusfürdőből, testápolóból, testvajból és kézkrémből álló termékcsaládot akár a saját fürdőszobánkba, akár a fa alá csempésszük ajándékul, a várt hatás biztosan nem marad el! Én már most használom, mert miután megmostam, bekrémeztem a kezem a Dióvarázzsal, illatától lehunyt szemem előtt egy bensőséges, családi körben töltött karácsony filmje pereg, így hangolódom az ünnepekre.

yamuna, dióvarázs, karácsonyi, limitált, termékcsalád, testápolás, rúzs és más, testvaj, növényi szappan, diótörő

Dióvarázs prémium növényi szappan

A bőrbarát Dióvarázs szappannal kiváló tisztító hatást érhetünk el, illata pedig egy csodálatos mesevilágba repít bennünket. Lelki szemeink előtt megelevenedik majd a Nagymama legfinomabb hókiflije, a diós sütemény és a téli hónapok meghittsége. Garantáltan SLS-mentes.

Dióvarázs testvaj

A Dióvarázs bőrbarát testvaj a hidegebb időszak igazi kincse, puhítja és hidratálja a bőrt. Shea- és kakaóvaj, makadámia olaj és méhviasz található benne, ehhez jön a különleges illatkompozíció, amely hol a Nagymama legfinomabb hókiflijét juttatja eszünkbe, hol azt a süteményt, ami az az isteni rumos-diós volt a vendégségben.

A testvajak intenzív, gazdag testápolók, állaguk olyan, mint a puha vajé. A testvaj a test és a kéz melegétől megolvad és azonnal beszívódik bőrbe. A testápoló tejhez és krémhez képest, sűrűbb, “vastagabb”, mégsem kelti a zsírosság érzetét, így az egész testen használhatjuk. Minden Yamuna testvaj shea vajjal és kakaóvajjal készül, amelyek köztudottan a legjobb testápoló alapanyagok közé tartoznak. Használatával a bőr rugalmas, ápolt és puha lesz.

Dióvarázs tusfürdő

yamuna, dióvarázs, karácsonyi, limitált, termékcsalád, testápolás, rúzs és más, testvaj, növényi szappan, diótörő

A bőrbarát Dióvarázs tusfürdő tusoláshoz és fürdéshez is tökéletes választás. Kiváló tisztító hatású, garantáltan SLS-mentes. Varázslatos illata a Nagymama különleges, vaníliás cukorral szórt hókiflijét vagy az isteni rumos-diós sütit juttatja eszünkbe.

A  prémium tusfürdő kíméletesen tisztít, olajaival táplálja, ápolja és védi a bőrt. Nem tartalmaz SLS-t, ami egy felületaktív anyag és többek között a termék habzásáért is felelős. Ha le tudunk mondani a nagyfokú habzás élményéről, cserébe egy maximálisan bőrbarát tusfürdőt kapunk.

Dióvarázs kézkrém

A hidegebb időszakban egy jó kézkrém szinte kötelező, olyan mint egy jó kesztyű. A bőrbarát Dióvarázs kézkrém shea vajjal, babassu olajjal táplálja, hidratálja a bőrt és nyújt védelmet a környezet kihívásaival szemben. A különleges illatkompozíció a lelket is csillogóvá teszi, a legszebb és legromantikusabb emlékeinket idézi. Parabénektől mentes, használata kellemes, könnyen felszívódik.

A limitált kiadás tagjai most díszdobozban összecsomagolva, kedvezményes áron is kaphatók a Yamuna webshopjában! 

 

 

Kapcsolódó bejegyzések