Post Image

CSILLOGÓ ÜNNEPI SMINK VIDEÓVAL, LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE

Rúzs & Más / 2023-12-23

2023 a színes sminkek éve, amelyet a karácsony nem kevés csillámmal is megspékel, hogy a legszebb karácsonyfánál is szebben ragyoghassunk az ünnepi időszakban. Akár az ünnepi partik legextrémebb sminkjét szeretnénk megmutatni, akár visszafogottabb stílust képviselünk, színekkel és csillámokkal nem lőhetünk mellé, hiszen a színes csillogás minden sminket igazán különlegessé varázsol. Az AVON legújabb Szépségműhely videójában Esztergályos Viktória mutatja meg nekünk, hogyan készíthetünk minden alakalomra kiváló, visszafogott, mégis izgalmas és trendi sminket.

Bőrünk hidratálása után, ünnepi sminkünk elkészítésének első lépéseként egy ecset segítségével, gondosan dolgozzuk bőrünkbe természetes fényű, könnyed alapozónkat, amely szépen tündököl majd a karácsonyfa fényeiben, ugyanakkor nem nehezíti el sminkünket. A 2023-as trendeknek megfelelően arcpirosítóra és highlighterre is szükségünk lesz. Habár a hűvös idő hajlamos kicsípni orcánkat, leheletnyi pirosítóval ráerősíthetünk, hogy tartósan megőrizzük üde, pirospozsgás bőrünket. Pirosítás után pedig használjuk a karácsonyi Avon Dream To Shine kollekció csillogó highlightereinek egyikét. A többfunkciós, építhető formulájú highlighter stiftek szikrázó fénnyel és krémes, lágyan csillogó textúrával varázsolják éteri szépségűvé sminkünket.

avon, unnepi smink, smink, csillogo, video, lepesrol lepesre, step by step, makeup, ruzsesmas, karacsony, xmas2023

Szemsminkünk elkészítését kezdjük egy kis alapozással. Korrektorunkból vigyünk fel egy keveset szemünk alá, így világosítva ezt a területet és irányítva szemsminkünkre a hangsúlyt, majd dolgozzunk bele egy keveset szemhéjunkba is. A szemhéj alapozásával tartósabb, és látványosabb hatást érhetünk el szemhéjpúderünkkel, hiszen a korrektorba sokkal jobban beletapad a szemhéjpúder, az egységes alapnak köszönhetően pedig pigmentáltabban hatnak a színek. A szemsmink elkészítéséhez használjuk az Avon Dream To Shine szemfestékpalettát, melynek magasan pigmentált árnyalatai között találhatunk igazán különleges és visszafogottabb színeket, matt és csillogó formulákat egyaránt, így bármilyen ünnepi alkalomra kiváló választás lehet, akár extrémebb, akár szolid megjelenésre vágyunk. Alább, az AVON Szépségműhely videójában egy visszafogott, mégis különleges szemsmink elkészítésének lépéseit tekinthetjük meg, amely bármely alkalomra kiváló választás lehet.

avon, unnepi smink, smink, csillogo, video, lepesrol lepesre, step by step, makeup, ruzsesmas, karacsony, xmas2023

Attól, hogy szemeink színesek és csillognak, ajkaink tekintetében sem kell visszafognunk magunkat. Koronázzuk meg sminkünket egy különleges árnyalatú, csillogó ajakrúzzsal, hiszen idén semmilyen ragyogás nem lehet túl sok.  Az Avon Ultracsillogó ajakrúzs ünnepi árnyalatai közül bátran válogathatunk, hiszen szuperpigmentált formulával tesznek varázslatossá minden ünnepi sminket.

avon, unnepi smink, smink, csillogo, video, lepesrol lepesre, step by step, makeup, ruzsesmas, karacsony, xmas2023

Krémes, mégis könnyed textúrájukkal nem szárítják ajkunkat, sőt E-vitaminnal, szezám- és avokádóolajjal a hűvös időben is táplálják és védik a kiszáradástól. Esztergályos Viki a rúzs minden árnyalatát megmutatja nekünk az Avon videójában, hogy könnyebb legyen a választás.

Kapcsolódó bejegyzések