Post Image

CSILLOGÁS, ZENE ÉS TÁNC – ELECTRIC NIGHT A 4711 REMIX ILLATÁVAL

Rúzs & Más / 2023-10-25

Vonzóan, szabadon és vidáman táncolsz a ritmusos zenére. Csillogó outfited-del és fényes ajkaiddal te vagy a figyelem középpontjában. Érzed a vibrációt, behunyod a szemed, és élvezed az elektromos érzést a reflektorfényben. Pont itt, pont most van a tökéletes pillanat arra, hogy elengedd magad és ünnepeld az életet. Mert ez az éjszaka épp csak most kezdődik…

Az új 4711 Remix Electric Night tükrözi az eddigi remix variánsok sokszínű világát és a tiszta életörömöt – és ezzel az éjszakát nappá varázsolja! A „Pump up the volume!” jelmondattal még intenzívebbé, sötétebbé és csábítóbbá válik.

Egy illat, ami tökéletesen passzol magabiztos fellépésedhez, intenzív és ellenállhatatlan jellegével maradandó benyomást kelt a téged körülvevőkben… Az 4711 Remix Electric Night október elejétől kapható virágos jegyekkel az első Eau de Parfumként a Remix kollekcióban.

remix, 4711, electric night, 4711 remix, edp, eau de parfum, illat, ruzs es mas, rocs gray

4711 Remix – légy őrült, légy különböző – légy önmagad!

A 4711 Remix Electric Night, hosszú partiéjszakákhoz illő, extrahosszan tartó Eau de Parfum formában érkezett és olyan érzéki, akár egy csók
Indítsd el a bulit: egy feltűnő trió a citrom, bergamott és fekete ribizli különleges, pezsdítő-gyümölcsös illatot teremt – és intenzív lökést ad az első pillanatban! Ahogy követed a ritmust, a szívben virágos impulzusok dobognak, a pünkösdi rózsa és a gyöngyvirág összetalálkozik egy különleges, elektromos pillanatokhoz tervezett akkorddal: az egyedi rúzs-akkord a szexi aurához! Az alapban cédrusfa, vanília és ámbra biztosítanak kontrasztot és változatosságot, és intenzív érzést hagynak a bőrödön. Egy felvillanyozó illat, ami
maradandó benyomást kelt a táncparketten – az emelt illatolaj-koncentrációval pedig még intenzívebb élményt nyújt hosszan tartó hatással az egész éjszakára!

remix, 4711, electric night, 4711 remix, edp, eau de parfum, illat, ruzs es mas, rocs gray

“Éld át a 4711 Remix Eau de Parfum-ot intenzív pillanatokért. Ez a virágos-orientális és gyümölcsös illat az egyedi rúzs-akkorddal a tökéletes lezárása a parti outfitednek, és maradandó benyomást hagy rólad – minden szem rád szegeződik!” (Céline Barel, 4711 Remix Electric Night parfümőr)

Fejjegy: citrom, bergamott, fekete ribizli
Szívjegy: bazsarózsa, rúzs-akkord, gyöngyvirág
Alapillat: cédrusfa, vanília, ámbra
virágos – intenzív – felvillanyozó

A design a csillogó illusztrációval emlékeztet a ragyogó diszkógömbre, amely garantáltan minden szemet magára von a klubban! Sötét, intenzív színek és gondos kidolgozások idézik a titokzatos, felfokozott parti világot, miközben egyidejűleg elkülönülnek a korábbi világos, színes Remix illatok palettájától. Egy abszolút figyelemfelkeltő darab, ami felkészít téged a parti fényekkel kísért éjszakádra meglepő találkozásokkal – hát kezdődjön a buli!
4711 Remix Electric Night Eau de Parfum Natural Spray 100 ml 7705 Ft

remix, 4711, electric night, 4711 remix, edp, eau de parfum, illat, ruzs es mas, rocs gray

Kapcsolódó bejegyzések