Post Image

A CSILLAGOKBÓL ÉRKEZETT ÜZENET: SHINE

Rúzs & Más / 2018-02-02

Egy ihletett termékcsalád, mely a belső ragyogást hivatott megjeleníteni az arc bőrén tiszta, hatékony összetevőkkel, a természet koncentrált erejével: Adrienne Feller bemutatja a Shine arcápolókat.

“Tudtam, hogy a legdrágább alapanyagokból akarok dolgozni, hogy megrendítően finomat akarok létrehozni. Olyat, amitől még én is meghökkenek.” – Adrienne Feller

Az Adrienne Feller legújabb termékcsaládját a természetes szépség ragyogása inspirálta. A Shine elixírolaj és táplálókrém a természet kincseit felhasználva javítja a bőr állapotát, miközben megszólítja a lelket is. Összetevőik könnyedén beépülnek a sejtekbe, így éltető erővel töltik fel azokat, valamint a magas tisztaságú illóolaj tartalmuknak köszönhetően a lelket is harmóniába hozzák, ezzel elősegítve a szervezet egészséges működését. A természetes összetevők ezen művészi kompozícióját – a többi Adrienne Feller termékhez hasonlóan – a márka hagyományai, a magas minőségi elvárások és luxus iránti igény határozza meg.

A Shine termékek drámai változás ígéretét hordozzák a bőrfiatalításban, miközben a lélek harmóniáját is középpontba helyezik. A Shine elixírolaj és táplálókrém a természet kincseit felhasználva javítja a bőr állapotát, teljes textúráját egészen sejt szintig. A benne lévő algakivonat az erős antioxidáns hatásán keresztül gátolja a sejtek öregedési folyamatait, ezáltal ajándékozza meg az arcbőrt hosszantartó fiatalsággal.

“Nem titkolom, csodát kívántam életre hívni, aminél nem kell határokat húzni és ami a legtökéletesebb. Olyat, ami a bőrt sejtszinten szólítja meg, kényezteti, életre lendíti és a lelket is felemeli. Fénybe burkolva lehámozza a nehezéket, hogy megmutassa a mindenkiben benne lakó, felfedezését alig váró LEGSZEBBET! Azt, aki valójában ő. Igen, a Shine-nal erőt kívántam adni és védelmet. Olyat, amitől eláll a lélegzet, amitől nincsenek szavak, ami az utolsó cseppjéig igaz.”

A Shine a csillagokból érkezett üzenet. Az anyaföld érlelte szépség, fiatalság. A Nap lendülete, öröme, melegsége. A vizek harmóniája, kiteljesedettsége, hajlékonysága. A Szél inspriációja, ereje.

Elefántcsontparti gyömbér, hogy a sejtek pezsdüljenek
Damaszkuszi rózsa, hogy a szív megnyíljon
Tömjén, hogy a bőr szépüljön
Magnólia, hogy a lélek bársonyba érkezzék
Gurjun balzsam, hogy legyen öröm és béke a napban
Citrom levél, hogy a cél meglegyen
Immortelle, hogy higgy az életben
Alga kivonat, hogy megújulj az életre

Shine elixírolaj, az igazi antioxidáns bomba

A Shine elixírolaj kényeztető, mégis intenzív hatású növényi kivonatok harmonikus kompozíciója, amelyből már egy csepp is azonnali eredményt hoz. Válogatott összetevői közül kiemelkedik a minden gyulladást megszüntető árnika, és a sejtregeneráló hatású korzikai Immortell. A luxust fokozza a rózsa kivonat, ami mellett aranyló mandulaolaj, smaragdszínű szőlőolaj és fiatalító hatású tengeri alga kivonat is került az elixírbe. Mindezek olyan művészi elegyet alkotnak, hogy az elixírolaj cseppek mélyen behatolnak a bőrbe és pillanatok alatt életre keltik azt.

Adrienne Feller Shine, rúzs és más

Shine krém a feszes és gyönyörű bőrért

A különleges, regeneráló hatású Shine krém az elefántcsontparti gyömbérnek köszönhetően a bőr mélyebb rétegeit is új energiával tölti fel. A szépítő antioxidánsokat a mandulaolajjal összesodort szilvamagolaj biztosítja, míg a vajfaolaj és az argánolaj véd és táplál.
A hatást fokozza, és hosszantartó fiatalságot kölcsönöz a tengeri alga, a magyar termálvíz remineralizál, míg a tömjén védelmet és istennőknek kijáró szépséget ad.

Adrienne Feller Shine, rúzs és más

A termékek elérhetők:
Adrienne Feller Store, MOM Park
Adrienne Feller webshop
Adrienne Feller Referenciaszalonok

„Azt hiszem, ennél jobbat már nem lehet alkotni, maximum mást.”
– Adrienne Feller

A CSILLAGOKBÓL ÉRKEZETT ÜZENET: SHINE
5 (100%) 1 vote[s]

Kapcsolódó bejegyzések