Csak pontosan, csak szépen…

Zsolesz / 2014-10-29

Az alapos és kényelmes borotválkozás érdekében a borotva pengéinek úgy kell elvágnia a szőrszálakat a bőrhöz lehető legközelebb, hogy az érzékeny és egyenetlen bőrfelületen se okozzon kárt, még a mindennapi használat során sem.

A borosta szálai rézhuzal erősségűek és vastagságúak. Ebből kifolyólag a kényelmes és hatékony borotválkozás eléréséhez fontos, hogy a borotvának több, egymáshoz közel helyezkedő pengéje legyen, így a borotvára kifejtett nyomás egyenletesebben oszlik majd el.

A bőrirritáció és kellemetlen érzet elkerülése érdekében a férfiaknak szüksége van egy olyan precíz borotvára, ami amellett, hogy a lehető leghatékonyabban vágja el a szőrszálakat, egyúttal minimalizálja a bőrre kifejtett hatást is.

Az enyhe nyomással vezethető vékony pengék és a korszerű, alacsony ellenállású pengebevonat lehetővé teszik a pengék akadálytalan siklását, és kevésbé húzzák vagy rángatják a borostákat, ezzel garantálva a kellemes borotválkozás élményét.

Minden férfi külön egyéniség, ezért nincs is két azonos borotválkozási szokás. Vannak, akik mindössze 30 mozdulattal elintézik a borotválkozást, míg másoknak ez 700 mozdulatba telik. Egyes férfiaknak elegendő 30 másodperc a borotválkozáshoz, míg mások 20 percet töltenek a fürdőszobában. Egyesek könnyű mozdulatokkal, mindössze 50 g nyomást kifejtve szőrtelenítenek, míg mások közel 2 kg nyomást gyakorolnak a borotvára. A Gillette borotváit úgy fejlesztették ki, hogy a férfiak borotválkozási szokásaiktól, a mozdulatok számától, erősségétől és hosszától függetlenül biztosítja az alapos és kényelmes borotválkozást.

A penge-stabilizátor folyamatosan megőrzi a pengék közötti optimális hézagot, mellyel lehetővé teszi, hogy azok igazodjanak a férfiak arcának kontúrvonalaihoz.

A férfiak érzik a precíziós technológia hatását; már az 50 nanomilliméternyi pengehegy-különbséget is érzékelik. (1 nanomilliméter = 1 milliméter osztva 20.000-rel)


”Férfiasan tökéletes” borotva megoldásaival a Gillette 110 éven keresztül világszerte több, mint 800 millió férfi életét tette könnyebbé és kényelmesebbé. Precíziós penge technológiájának bemutatásával a Gillette minden férfi borotválkozási szükségletét kielégítheti. A borotválkozástól a testszőrtelenítéséig, a bőrápolástól az izzadság elleni védelemig a Gillette széles termékportfóliót kínál: borotvákat és borotválkozási kellékeket (borotvahab, borotvazselé és krém), bőrápoló termékeket, borotválkozás utáni termékeket, izzadásgátlókat és dezodorokat, valamint tusfürdőket.


Kapcsolódó bejegyzések