Post Image

CHIARA FERRAGNI TERVEZETT KOLLEKCIÓT A NESPRESSO-NAK

Rúzs & Más / 2021-05-24

A Nespresso stílusosan indítja a nyarat a Chiara Ferragni világhírű olasz vállalkozóval való új együttműködésének köszönhetően. A partnerség keretében Chiara Ferragni saját, ikonikus stílusa egyesül a Nespresso legkedveltebb kávégépeivel és kiegészítőivel, így azok a tőle megszokott merész színekben és életteli stílusban érkeznek a rajongókhoz.

A Nespresso és Chiara Ferragni idén nyáron igazán stílusossá varázsolják a kávézást. A digitális vállalkozó sugárzó életöröme és családias értékrendje tökéletesen megszemélyesíti a nyár élményeit. Chiara Ferragni részletekbe menő igényessége, formabontó elképzelései és a női egyenjogúság melletti, aktív kiállása a Nespresso márkának is meghatározó pillérei, így ezek az alapvető értékek jelennek meg ebben az együttműködésben.
A Nespresso x Chiara Ferragni együttműködés egy sor izgalmas újdonságot hoz, a Limited Edition kollekció bevezetésétől kezdve az exkluzív eseményeken át a nyári ihletésű kávéreceptekig, izgalmas bepillantást engedve a kulisszák mögé. Azok a kávérajongók, akik örömmel követik nyomon Chiara Ferragnit nyári Nespresso-kalandjai során, a közösségi oldalakon láthatják a további részleteket.

Nespresso, limitált kollekció, Chiara Ferragni, rúzs és más

A Nespresso-val való együttműködésről így mesélt Chiara Ferragni: „Olasz lévén nagyon szeretem a kávét, és régóta nagy rajongója vagyok a Nespresso-nak. A Nespresso praktikus, ötletes szemlélettel közelíti meg a legkiválóbb minőségű kávé elkészítését, amivel tökéletesen megtestesíti napjaink modern életstílusát. Ezért is volt számomra olyan izgalmas feladat kidolgozni ezt a kollekciót, amely tele van vidámsággal és látványos design megoldásokkal. Amikor először találkoztam a márkával, megismertem a sok fenntarthatósági és újrahasznosítási kezdeményezésüket, amelyekben nagyon szeretnék részt vállalni, és minél hamarabb személyesen is hozzájárulni a munkájukhoz.”
„Nagyon örülünk ennek az együttműködésnek,” – mondta el Anna Lundstrom, a Nespresso márkaigazgatója. „Chiara Ferragni olyan úttörő szemléletű globális vállalkozó, aki a divat, az életmód és a digitális önkifejezés világában egyaránt trendeket hozott létre. Ez az izgalmas projekt az egyik, valaha létrejött legszélesebb körű márkaegyüttműködésünk, vadonatúj megközelítést hoz a Nespresso számára, ugyanakkor támogatja saját kreatív elképzeléseink megvalósulását. Rendkívül izgalmas, hogy megoszthatjuk, hogyan látja Chiara Ferragni a Nespresso márkát; és már alig várjuk, hogy közösségeink is megismerhessék a projektet.”

Legyen még izgalmasabb, még ízletesebb a nyár a kávégépekkel és kiegészítőkkel!

Keverd a látványos stílust és az ínycsiklandóan finom kávét a Nespresso x Chiara Ferragni Vertuo Next Limited Edition kávégéppel! A Nespresso legújabb kávégépe merész újraértelmezéssel gyönyörű pasztell rózsaszínben tündököl, és a gép oldalát Chiara ikonikus logója díszíti. Az intuitív, egyetlen gombnyomással kezelhető géppel sokféle csészeméretű kávét készíthetünk, amely minden ízlésnek megfelel, és bármely, barátainkkal vagy családunkkal töltött nyári pillanat hangulatához illik.

A kompakt méretű, sikkes Nespresso x Chiara Ferragni Essenza Mini a legkiválóbb minőségű espresso-alapú kávéreceptek világát tárja fel. Chiara Ferragni rajong az Ispirazione Roma kávéért, ezért esett a választása az Essenza Mini kávégépre, amelyet a Nespresso x Chiara Ferragni kollekció keretében életteli, színes mintával frissített fel, megjelenítve rajta mindkét márka karakteres stíluselemeit.

Nespresso, limitált kollekció, Chiara Ferragni, rúzs és más

Ha egy kis rózsaszín színfoltot csempésznénk az otthonunkba, a Limited Edition Nespresso x Chiara Ferragni Aeroccino3 tejhabosító segítségével gyorsan és elegánsan készíthetünk meleg vagy hideg tejhabot. Az Essenza Mini kávégéphez remekül illő kiegészítő segítségével tejes recepteket alkothatunk a legkiválóbb espresso-ból, még élvezetesebbé varázsolva a gondtalan nyári kikapcsolódást.

Nespresso, limitált kollekció, Chiara Ferragni, rúzs és más

A Chiara jellegzetes szem-motívumával díszített Nespresso x Chiara Ferragni Nomad Travel Mug révén annak sincs akadálya, hogy út közben kortyolgassuk kedvenc kávénkat. A pasztell rózsaszínű Limited Edition Nomad Travel Mug az idei nyár kihagyhatatlan kiegészítője.

Nespresso, limitált kollekció, Chiara Ferragni, rúzs és más

Nyári italok egy kis csavarral

Chiara Ferragni megalkotta jegeskávé-receptjét kizárólag a Nespresso számára. Ezt a receptet otthon is elkészítheted:
„Chiara álma” kávérecept
Egy nyári kávéital, amelynek íze olyan, mint egy álom. Mint Chiara álma.
Chiara Ferragni megálmodta kedvenc jeges eszpresszóját egy igazán gazdag, kókuszos ízvilággal feldobva. És hogy ezt a kókuszos ízélményt szemet gyönyörködtetővé tegye, Chiara egy csipetnyi vattacukorral koronázta meg. A recept merész, édes és friss: akárcsak ő maga.

Nespresso, limitált kollekció, Chiara Ferragni, rúzs és más

Hozzávalók:
• Nespresso Original Freddo Intenso vagy Vertuo Altissio kávékapszula (40ml)
• 4 nagy méretű jégkocka (120g)
• 100 ml kókusztej
• 4 g rózsaszín cukor
• Világos rózsaszín vattacukor
Elkészítés:
Tegyünk egy teáskanál rózsaszín cukrot az üvegpohár aljára. Öntsünk rá 100 ml kókusztejet, és keverjük össze a két hozzávalót. Tegyünk 3 nagy jégkockát a pohárba. Egy shakerbe tegyünk 1-2 nagy jégkockát, főzzünk rá 40 ml kávét, és rázzuk össze, majd óvatosan öntsük a pohárba. Díszítsük rózsaszín vattacukorral, vagy alternatívaként egy lekerekített végű fapálcikán 3 rózsaszín, szögletes mályvacukorral.

A Nespresso x Chiara Ferragni Limited Edition nyári kollekció május 28-tól elérhető a www.nespresso.com weboldalon és a Nespresso Boutique-okban.
A #NespressoxChiaraFerragni nyári kampányával kapcsolatos részletekért kövesd a @nespresso és @chiaraferragni Instagram oldalakat, és a magyar nyelvű Nespresso Facebook oldalt.

Chiara Ferragni

Chiara Ferragni vállalkozó, olasz származású globális divatikon.
Chiara pályafutása 2009-ben kezdődött, amikor útnak indította The Blonde Salad nevű, személyes stílus-blogját. A közösségi oldalakon erőteljes személyes márkaépítésbe fogott, így komoly jelenlétre és hatalmas rajongótáborra tett szert a digitális térben: jelenleg több mint 23 millióan követik az Instagramon.
Chiara számos divatmárkával működött már együtt, és a legszínvonalasabb divatlapok – többek között a Vogue, a Vanity Fair és az InStyle – címlapján szerepelt. 2015-ben felkerült a Forbes „30 befolyásos, 30 év alatti fiatal” listájára; jelenleg a divatipar legbefolyásosabb személyiségei között tartják számon.

A Chiara Ferragni márka

A 2013-ban létrehozott Chiara Ferragni divatmárka immár teljes körű kollekciókat kínál.
A márka ikonikus „szem” logójáról ismert világszerte, ami olyan játékos, mégis stílusos kollekciókat fémjelez, amelyek az utazás, a zene, a popkultúra és a kortárs képzőművészet világából merítenek ihletet. Globális, pozitív attitűddel rendelkező, erőteljes és letisztult márkáról van szó, amelyben a printek, a csillámok és a foltok modern, dinamikus kollekciót alkotnak.
A márka a világ számos pontján, így Milánóban is saját üzletet nyitott, valamint a legjobb nemzetközi boutique és áruház hálózatokban hozott létre pop-up üzleteket.

Kapcsolódó bejegyzések