Post Image

CHANEL LE LIFT LOTION MÁGNESES VÍZZEL A TÖKÉLETES HIDRATÁCIÓÉRT

Rúzs & Más / 2021-02-01

Ikonikus Le Lift arcápoló termékcsaládjával a Chanel a természetességet és a hatékonysággal mesteri szinten ötvözi. A termékek kivételesen magas koncentrációban tartalmazzák a természetből kinyert hatóanyagokat, sima és feszes bőrt biztosítanak. A bőrfeszesítő termékcsalád egy különleges arcápolóval bővült: a Le Lift Lotion az arcápolási rituálé első lépéseként a bőr védőrétegének helyreállítását és a bőr nedvességgel való feltöltését hivatott véghezvinni.

Az elengedhetetlen kezdő lépés az öregedésgátló rituáléban, hogy helyreállítsuk a bőr ideális egyensúlyi állapotát és felkészítsük a további lépések befogadására. A Le Lift Lotion 93% természetes eredetű összetevővel belülről tölti fel a bőrt. Kulcsösszetevői a botanikai alfalfa koncentrátum valamint a Chanel exkluzív Aktív Víz Komplex.

Alfalfa koncentrátum, a Le Lift termékcsalád titkos fegyvere

Ez a francia organikus termesztésből származó, évezredes múlttal rendelkező gyógynövény a feszesítő termékcsalád aktív ránctalanító összetevője, melynek hatékonysága a retinollal vetekszik, de vele szemben kíméletes a bőrhöz, használata nem okoz bőrproblémát. az ásványi anyagokban és bőrtápláló összetevőkben rendkívül gazdag kivonat két szinten hat: a bőrfelszínt megújítja és a mélyebb régekben helyreállítja a feszességet.

chanel, le lift, le lift lotion, alfalf, mágneses víz, feszesít, bőrfeszesítő, lifting, rúzs és más

Mágneses Víz Komplex 

A Chanel kutatói által kifejlesztett intenzív technológia többféle vízmegkötő hatóanyagot egyesít a hidratáltság fokozására. A Mágneses Víz olyan, mint egy hordozó összetevő – jótékony hatású molekulákat szállít a bőrbe – és mint egy nedvesség-mágnes segít a vizet bejuttatni és bent tartani a bőrben. A bőr felszínén védőfilmet képez, erősítve a bőr védelmi funkcióját. Összességében hosszantartó intenzív hidratálást biztosít.

A Le Lift Lotion rendszeres használatával a bőr texturája finomabbá, simábbá és feszesebbé válik. Gél-a-vízben formulájának köszönhetően gyorsan felszívódik friss, ragyogó, és egyenletesebb bőrt eredményez. Minden bőrtípusra ajánlott, használjuk reggel és este az arcon és nyakon a tisztítást követően a bőrápolási rituálé első lépéseként.

Mini masszázs

A Lotion hatékonysága fokozható egyszerű masszázsmozdulatokkal: a hüvelyk és mutatóujjunkkal gyengéden fogjul közre a bőrt és a homlokon, orcákon valamint az állkapocs mentén kifelé irányuló mozdulatokkal végezünk 3-3 simító mozdulatot, az orr-ajak barázda és a homlokráncok és az arccsont legmagasabban fekvő területén finom csipkedő mozdulatokat.

 

Kapcsolódó bejegyzések