Post Image

UTAZZ KICSIKKEL: CERAVE TERMÉKEK UTAZÓ MÉRETBEN!

Rúzs & Más / 2019-07-08

Vadonatúj, szuper praktikus párost ajánlunk most a fesztivál-csomagodba, a repülőre összekészített neszesszerbe, a hátizsákba vagy a sporttáskába! A bőrgyógyászok által kifejlesztett Cerave készítmények hatékony és kíméletes formulája csak a szükséges összetevőket tartalmazza – korábbi cikkünkben részletesebben írtunk a márkáról. A CeraVe termékek illatmentes és nem komedogén formuláját bőrgyógyászok együttműködésével fejlesztették ki, és alkalmasak a legérzékenyebb bőr ápolására is. A bennük található bőrazonos lipidek támogatják a bőr természetes védekezőrendszerét és hosszantartó hidratálást biztosítanak.

A CERAVE Hidratáló tisztítókrém hatékonyan tisztít és hidratál anélkül, hogy megbontaná a bőr természetes védőrétegét. Ez a 3 alapvető ceramiddal és hialuronsavval gazdagított, nem habzó kíméletes tisztító krém gyengéden távolítja el a szennyeződést és a faggyút a bőrről, miközben már egy használatot követően növeli a hidratáltságot.

cerave, utazókiszerelés, utazó méret, hidratáló, kíméletes, bőrazonos, ceramid, rúzs és más, uniszex, bőrbarát

Használat:

Masszírozd finoman a vizes bőrbe, majd bő vízzel öblítsd le. Arcra és testre egyaránt ajánlott, nőknek és férfiaknak is.

88 ml, 1 999 Ft

A CERAVE Hidratáló lotion tartósan hidratál, miközben segít egyensúlyba hozni a bőr természetes védőrétegét. Könnyű, nem zsíros test- és arcápoló 3 alapvető ceramiddal és hialuronsav tartalommal. Biztosítja a bőr természetes nedvességtartalmának megőrzését anélkül, hogy zsíros nyomot hagyna maga után.

cerave, utazókiszerelés, utazó méret, hidratáló, kíméletes, bőrazonos, ceramid, rúzs és más, uniszex, bőrbarát

Használat:

Használd amilyen gyakran csak szükségesnek érzed. Arcra és testre egyaránt ajánlott, nőknek és férfiaknak is.

88 ml, 2 299 Ft

Mind a két készítmény használható arcra ás testre is, illatmentes és uniszex. Így még több helyet megspórolhatsz és a pároddal is megoszthatod!

 

Kapcsolódó bejegyzések