FANTÁZIA ÉS A VALÓSÁG HATÁRÁN: DEEP EUPHORIA

Rúzs & Más / 2016-10-05

Ahol összemosódik a fantázia és a realitás, ott kezdődik a gátlásoktól mentes erős nő története: a deep euphoria vibrálóan élénk ciprusos-virágos illatával új vonalat visz a Calvin Klein illatok sorába. Inteligensen érzéki, szépséges és ábrándozó, akár az illat csodálatos arca, Margot Robbie.

deep euphoria Calvin Klein, Margot Robbie

A szabadelvű, erős és kihívó nő illata cascalone és black magic rózsa akkorddal nyit, ami párás, ködös aurába burkolja a kompozíciót. A forró, nedves érzet megalapozza az illat ellenállhatatlan érzékiségét. A fej- és szívillat összetevői modern nőiességet, a legmagasabb minőséget és gazdagságot adnak az illathoz, míg az alapillat jegyei, közöttük a gyengéd pézsma selymes, érzéki texturája, ellenállhatalanul csábítóvá teszik.

deep euphoria Calvin Klein, Margot Robbie

A fő illatjegyeket körülölelő kiegészítő akkordok kifejezik az illat különleges kettősségét, a belőle sugárzó erőt és túláradó ragyogást, érzékeltetik a deep euphoria sokoldalúságát és személyiségét.

Illat típus: vibráló ciprusos-virágos

Fejillat: cascalone, fehér bors, mandarin levél
Szívillat: black magic rózsa, geranium, sambac jázmin
Alapillat: pézsma, pacsuli, fás jegyek

Illatház: Firmenich
Parfümőrök: Honorine Blanc és Ann Gottlieb

A Calvin Klein deep euphoria üvegét a fiatal, modern nők ízlésének megfelelően tervezték, nőiességet és belső erőt sugall. a klasszikus euphoria alakját ismétli, mesterien játszik az érzéki ívekkel és texturákkal, mély, padlizsán színben ragyog, éles kontrasztban a fémes kupakkal és fekete kiegészítőkkel.
négyszögletes prizmával megkoronázva, a plasztikus üveg mesteri műalkotás, fényes, szinte élő, érzékelteti a titokzatos illatból áradó belső erőt és energiát. Az üveget fényes fekete karton rejti, melyet neonsugár szel át, olyan, mint amikor a nyíló ajtón keresztül áttör a fény, arra csábítva, hogy lépjünk be az érzékek birodalmába!

deep euphoria Calvin Klein

Terméksor:

CK DEEP EUPHORIA EDP 100ml F 26900 Ft
CK DEEP EUPHORIA EDP 50ml F 20700 Ft
CK DEEP EUPHORIA EDP 30ml F 15200 Ft

deep euphoria Calvin Klein, Margot Robbie

Kapcsolódó bejegyzések