Post Image

BYREDO KABUKI: UTOLSÓ SIMÍTÁS AZ ILLAT ECSETTEL

Rúzs & Más / 2017-07-10

A Byredo újdonsága egy forradalmian új módja a parfüm applikálásának. Az utolsó simítás Kabuki ecsettel, mielőtt kilépünk, vagy éppen belépünk egy ajtón…
Tört rizsszemek.
Porított íriszgyökér.
Tejszerű felhő.
A púder illata évszázadok óta átjárja a színházi kulisszákat szerte a világon. Az átváltozás szubsztanciája, amely leplezi vagy leleplezi az arc által kifejezett érzelmeket.

Byredo Kabuki illatok

A kabuki színház hagyományában, amely a tánc, az ének és a némajáték keveréke, a púder központi szerepet foglal el a történetben. Megkülönbözteti a jó szereplőket a rosszaktól, összekeveredve a szemek, a homlok és az ajkak fekete festékvonásaival. Abban a pillanatban, amikor az ecset táncolni kezd a púderdobozban, magába zárja a fehér sminket, majd átadja azt az arcnak és feltárul a szereplő karaktere.
A színház e különösen kódolt formájának kifinomultságától és a japán színészek sminkjének elkészítéséhez használt hagyományos ecsetektől ihletve Ben Gorham az illatosítás új művészetét alkotta meg. Ami általában láthatatlan, most érzéki benyomássá válik. Csavaros ecsetbe rejtett mikrofinomságú púder árasztja a BYREDO három kedvelt illatának egyikét.

Byredo Kabuki illatok

A Bal d’Afrique, a Blanche és a Gypsy Water most puha púder formájában kapható, amelyet a nyak gödröcskéibe vagy akár az egész testre használhatunk, esetleg finom rétegként vihetünk fel a hagyományos, szórófejes parfüm fölé. Egyetlen klikk az ecset végével, és máris rendelkezésünkre áll a bőrünk illatosításához tökéletes mennyiségű púder. Az applikációnak olyan technikája ez, amely mostanáig ismeretlen területekre viszi az illatokat. A varázslatos Byredo Kabuki illatok a Madison Parfümériában kaphatók.

Byredo Kabuki illatok

BAL D’AFRIQUE

Fejjegyek:
bergamott, citrom, neroli, afrikai körömvirág és buchu
Szívjegyek:
ibolya, jázmin és ciklámen
Alapjegyek:
ámbra, pézsma, vetiver és cédrus

GYPSY WATER

Fejjegyek:
bergamott, citrom, bors, boróka
Szívjegyek:
tömjén, fenyőtű, írisz
Alapjegyek:
ámbra, vanília, szantálfa

BLANCHE

Fejjegyek:
fehér rózsa, rózsabors, aldehidek
Szívjegyek:
ibolya, neroli, pünkösdi rózsa
Alapjegyek:
fehér fák, szantálfa, pézsma

Mentés

Kapcsolódó bejegyzések