Post Image

BRÉKING: RITA ORA LESZ A DEICHMANN ARCA

Rúzs & Más / 2019-04-09

Nemrég számoltunk be a cipőmárka és a Jenner nővérek együttműködéséről, a Kendall+Kylie táskakollekcióról, máris egy újabb híresség öregbíti a Deichmann hírnevét! Rita Ora brit énekesnő és dalszerző lesz Európa legnagyobb cipőkereskedőjének az új nagykövete és őszi-téli kollekciójának új arca.
A Rita Ora kézjegyével ellátott design kollekció amellett, hogy fiatalos, sokszínű, ikonikus, egyben megfizethető is lesz.

deichmann, rita ora, nagykövet, kollekció, kapszulakollekció, ősz, rúzs és más

A márka design csapata olyan modelleket válogatott össze, amelyek tökéletesen tükrözik Rita Ora kreativitását és egyedi stílusát. A „Rita Ora for DEICHMANN” kapszulakollekció 2019 szeptemberétől lesz elérhető a márka egyes magyarországi üzleteiben, illetve a www.deichmann.com oldalon.

Tudtad, hogy az esseni (Németország) székhelyű Deichmann több, mint 100 esztendős? A cég megalapítására 1913-ban került sor, és a mai napig 100 százalékban az alapító család tulajdonában van. A vállalat piacvezető az európai cipőkereskedelemben és pillanatnyilag a négyes szám bűvkörében forog: világszerte 40.000 munkatársat foglalkoztat, 4000 üzletet és 40 online boltot üzemeltet!

Kapcsolódó bejegyzések