Post Image

BŐRSZÁRAZSÁG, VISZKETÉS ELLENI SZUPERERŐ

Rúzs & Más / 2020-02-20

Az ekcéma – egy nem fertőző, száraz hámló foltokkal és viszketéssel járó bőrbetegség – tíz gyermekből egyet érint és fennmaradhat felnőttkorban is. A mikrobiom a bőrünkön élő mikroorganizmusok ökoszisztémája, ami egy természetes védőgátat jelent a bőr számára – egyensúlya és sokfélesége nélkülözhetetlen a bőr egészségének szempontjából. A La Roche-Posay a mikrobiom megerősítésével és kiegyensúlyozásával harcol az ekcéma kínzó tünetei ellen. Az ekcéma hátterében ugyanis a márka kutatásai szerint a staphylococcus aureus dominánssá válása áll – a mikrobiom akár 30%-át is kiteheti. Ez pedig az ekcéma fellángolásával, a bőr kiszáradásával és viszketésével jár. A bőr mikrobiómját célzó legújabb kutatás alapján, a La Roche-Posay felfedezte, hogy a Staphylococcus aureus egy bakteriális bioréteget hoz létre, hogy megvédje önmagát. Az új Lipikar összetételét kifejezetten ennek a biorétegnek a kialakulása elleni küzdelemre tervezték, a bőr barrier megerősítésére és az ekcémás bőr nyugalmi állapotának meghosszabbítására.

A LIPIKAR – a La Roche-Posay 1. számú testápoló és tisztító termékcsaládja az európai gyógyszertárakban – újragondolta ikonikus termékét, a BALZSAM AP+ testápolót, egy új technológiával, amely korlátozza az ekcémában szerepet játszó Staphylococcus baktériumok szaporodását és fennmaradását, ezáltal megerősítve a mikrobiom egyensúlyát.

A bőr mikrobiomjának megerősítésével az új LIPIKAR BALZSAM AP+M három szinten hat az ekcéma ellen: azonnali bőrnyugtatás, vakarózás elleni hatás és a bőr nyugalmi állapotának meghosszabbítása.

Új Lipikar Baume AP+M testápoló balzsam – nagyon száraz, akár ekcémára hajlamos bőrre

la roche-posay, lipikar, baume, ap+m, ekcéma, fellángolás, mikrobiom, staphylococcus aureus, száraz, viszkető, rúzs és más

új hármas hatékonyság microresyl összetevővel:
– kiegyensúlyozza a bőr mikrobiomját.
– megerősített vakarózás elleni hatás.
– segít meghosszabbítani az ekcémára hajlamos bőr nyugalmi állapotát.
kisbabáknak, gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt ajánlott
Ára: 400 ml, 7 599 ft.

BIZONYÍTOTT HATÉKONYSÁG
32 klinikai vizsgálat több mint 14 000 alannyal bizonyította, hogy a LIPIKAR BAUME formulája hatékony a száraz bőr minden problémája ellen. Franciaországban 50 szülészet használja a LIPIKAR BAUME-ot még újszülötteken is bizonyított biztonsága és toleranciája miatt.

FELELŐSSÉGTELJES KITERMELÉS
Több mint 15 000 női diószedő Burkina Fasóban közvetlen és igazságos jövedelemre tesz szert a shea vaj – ami kulcsfontosságú összetevője minden LIPIKAR terméknek – szolidáris kitermelése révén. Ez a L‘Oréal csoport legnagyobb szolidáris forrásprogramja. A program a környezetet is védi a shea fák megőrzése által.

HASZNÁLATI OKTATÁS
A La Roche-Posay világszerte 90 testápoló felviteli műhelyt szervez a szülők és a gyermekek oktatása érdekében arról, hogy hogyan éljenek jobban az ekcémával és hogyan ápolják a bőrüket.

FENNTARTHATÓ CSOMAGOLÁS
2020-ban a Lipikar egy új, átütő innovációs kozmetikai csomagolást kap: az első karton alapú kozmetikai tubust, amelyben a műanyagot nagyrészt bioalapú és tanúsított papírszerű anyaggal helyettesítették.

Hogy tetszett?

Kapcsolódó bejegyzések