Post Image

BŐRPROBLÉMÁVAL KÜSZKÖDSZ? OLVASD EL!

Rúzs & Más / 2021-08-19

A La Roche-Posay új kampányt indít annak érdekében, hogy felhívja a figyelmet a bőrproblémáknak az emeberek életminőségére gyakorolt hatására. 

Világszerte közel 2 milliárd ember szenved valamilyen bőrbetegségben. Mindezek akár álmatlanságot, alacsony önbizalmat és szorongást is okozhatnak, illetve iskolai vagy munkahelyi hiányzásokhoz vezethetnek. Tanulmányok azt bizonyítják, hogy a bőrproblémák sokkal nagyobb mértékben befolyásolhatják életünket, mint azt gondolnánk. Éppen ezért a bőrbetegségben szenvedő emberek előtt tisztelegve a La Roche-Posay új kampányt indít.
A La Roche-Posay, a világon bőrgyógyászok által leggyakrabban ajánlott dermokozmetikai márka* több mint 40 éve dolgozik együtt orvosokkal annak érdekében, hogy segíthessen és megoldásokat kínálhasson a bőrproblémákkal küzdő embereknek. A márka világszerte több mint 90 000 bőrgyógyásszal és orvossal áll kapcsolatban, mindemellett olyan úttörő kutatásokban vesz részt, mint amilyen például a bőr mikrobiom-kutatás.

la roche-posay, skinismorethanskin, kampány, bőrprobléma, borapolas, borproblema, ruzs es mas, eletminoseg, kampany

A La Roche-Posay legújabb kampányának – amelyben ténylegesen bőrproblémákkal küzdő emberek szerepelnek – egyszerű a célja: megmutatni, hogy nem ők az egyetlenek, akik valamilyen betegségben szenvednek, valamint hangsúlyozni azt, hogy nincsenek egyedül, vannak bőrgyógyászati megoldások a gondjaik kezelésére. Testi problémáik mellett kénytelenek együtt élni az ezekből eredő esetleges megbélyegzéssel és depresszióval egyaránt. A kampány mindemellett azt a bátorító üzenetet is magában hordozza, hogy hatékony bőrgyógyászati ellátással emberek millióinak életminősége változtatható meg.

NÉZD MEG A KAMPÁNYVIDEÓT:

 

BŐR- ÉS ÉLETMINŐSÉG-PROBLÉMÁK: EGY SÚLYOSBODÓ TÁRSADALMI PROBLÉMA

Tanulmányok kimutatták, hogy a bőrbetegségek jelentős károkat okozhatnak a magánéletünkben – legyen szó alváshiányról, alacsony önbecsülésről, szorongásról vagy szociális fóbiákról. 2020-ban a La Roche-Posay exkluzív tudományos kutatást végzett el annak érdekében, hogy jobban megértse a bőrproblémák hatását az emberek életére. Az eredmények egyértelműek: a bőrbetegségek nagyban befolyásolhatják mind a személyes és szakmai életünket, mind pedig az iskolai és munkahelyi teljesítményünket egyaránt.

Alapvető tények és számadatok
50 % -a az aknés megbetegedésben szenvedőknek elszigeteli magát a külvilágtól
46 % -a az aknés megbetegedésben szenvedőknek hajlamosabb a depresszióra
47–60 %-a az ekcémás betegeknek rosszabbul alszik
80 % -a a betegeknek a rákkezelés mellékhatásaként bőrproblémkat tapasztal
50 % -a az atópiás ekcémás embereknek úgy érzi, hogy a társadalom megbélyegzi őket

Gondoskodás egy jobb életminőségért: #1

A mikrobiom tudománya segítséget nyújt az atópiás bőr számára

la roche-posay, skinismorethanskin, kampány, bőrprobléma, borapolas, borproblema, ruzs es mas, eletminoseg, kampany

Az ekcémára hajlamos gyermekek 89%-a szenved alvászavaroktól, 60%-uknak pedig a bőrük miatt problémái vannak az iskolában. A La Roche-Posay, hogy segítsen ezeknek a gyermekeknek, 2011-ben elsőként kezdte el a bőr mikrobiom kutatását. Ennek köszönhetően ma már vezető szerepet tölt be az innovatív bőrkutatás ezen területén.
LIPIKAR BAUME AP+ M, Az ekcémára hajlamos bőr ikonikus terméke mikrorezilt tartalmaz – egy olyan összetevőt, amely támogatja a mikrobiom egyensúlyát és sokszínűségét. A balzsam segít enyhíteni a viszketést, az irritációt és késlelteti az akut szárazság fázisait.

Gondoskodás egy jobb életminőségért: #2

Ne hagyd, hogy a pattanások határozzák meg a terveidet!

Bár sokan úgy gondolják, de a pattanások korántsem csak a tinédzserek problémája – ugyanis a felnőtt nők akár 40%-át is érintheti. A La Roche-Posay új tanulmánya megerősíti, hogy a pattanások nagy hatással lehetnek az ettől szenvedők életére: csúnyának gondolhatják magukat, illetve kényelmetlenül érezhetik magukat a saját bőrükben.
A La Roche-Posay Effaclar termékcsaládja segítséget nyújthat a zsíros, problémás bőrűek számára. Az EFFACLAR DUO+ egy olyan akné elleni arckrém, amely átfogó, gyulladáscsökkentő hatásának köszönhetően segít gyorsan eltávolítani a meglévő pattanásokat, valamint megelőzni azok kiújulását.

Gondoskodás egy jobb életminőségért: #3

A bőrgyógyászat segít az élet okozta hegek eltüntetésében

La Roche-Posay Cicaplast Baume B5

Az emberek többségének van valamilyen sebhelye a testén. Legyen szó akár kis vagy nagy hegekről, a bőr gyógyulása mindig hosszú távú és összetett folyamat. Bizonyos esetekben, például a rákkezelések során, alapvetően befolyásolhatja mindez a testünkkel kapcsolatos érzéseinket és általános önbecsülésünket.
A gyógyulási folyamat elősegítése érdekében a CICAPLAST B5 BALZSAM-ot 13 000 emberen és 14 bőrtípuson tesztelték, és 8 klinikai vizsgálatban használták. Ezek azt mutatták, hogy alkalmas a bőr ápolására sugárterápiát követően is. És mi a titka? A hatóanyagok egyedülálló kombinációja: a nyugtató és simító hatásáról ismert, fenntartható forrásból származó madecassoside és a panthenol, amely simítja a bőrt és segíti védekező képességét.

Gondoskodás egy jobb életminőségért: #4

Az allergia világszerte növekvő probléma

La Roche-Posay Toleriane Ultra Fluid arckrém

2050-re a világ népességének 50%-a allergiás lesz. Mindez nemcsak a mindennapi életet teheti kellemetlenné, hanem ronthatja a bőr általános állapotát is, növelve az érzékenységet, a bőrpírt, a viszketést, az égést és a kellemetlen bőrérzetet.

A Toleriane termékcsalád rendkívül biztonságos, minimális számú összetevőből összeállított termékeket tartalmaz az allergiakockázat csökkentése érdekében. Azonnali és tartós komfortérzetet biztosítanak a bőrnek. Illatanyag, tartósítószer és alkohol nélkül készültek, hogy megnyugtassák a meggyengült, irritált bőrt. A TOLERIANE ULTRA intenzív és hosszan tartó nyugtató ápolást biztosít, amely megfelel az allergiára hajlamos, ultraérzékeny bőrnek is.

HOGYAN SEGÍTHETSZ?

Kérlek, oszd meg az érintett emberek történeteit, akár a hagyományos média csatornáin keresztül, akár a közösségi médiában! Segíts nekünk felhívni a figyelmet erre a problémára, amely oly sok embert érint világszerte!

Kapcsolódó bejegyzések