A BŐRPROBLÉMÁKAT TEAFAOLAJJAL ELŰZŐ SZUPERHŐSÖK

Rúzs & Más / 2016-08-26

Lehet, hogy csupán apróság, de egy rossz helyen (vagy érzésre) nagynak tűnő pattanás bizony romokba döntheti önbizalmunkat – olyannyira, hogy ilyenkor még emberek közé sem szeretnénk menni. Sokaknál ráadásul a bőrproblémák elleni küzdelem nem ér véget a felnőttkorral.

Ilyenkor nincs is másra szükség, mint egy 100%-os bio teafaolaj tartalmú szuperhős csapatra, akikkel azonnal felvehetjük a pattanások elleni harcot. A problémamentes bőrhöz vezető út az ellenség kiismerésével indul (mitől jönnek elő), majd hatékony küzdelemmel folytatódik. A tudás hatalom és a pattanást okozó tényezők feltérképezésével lehet az ellenséget leghatékonyabban semlegesíteni. Legyen szó akár gyorssegélyről vagy hosszú távú védőrendszerről, a The Body Shop összeállította számunkra a szuperhős csapatot a Teafaolajos bőrtökéletesítővel, a 3 az 1-ben lemosó, radír, maszk termékkel és a legendás színtiszta teafaolajjal!

The Body Shop Tea Tree Superheroes

3 az 1-ben Arclemosó, radír, maszk 125 ml, ára: 4.690.-Ft
Használjuk ezt a tripla hatású fegyvert:

1. Tisztító arclemosónak
2. Mélytisztító arcradírnak
3. Pórusösszehúzó és mattító arcmaszknak

A mindennapi bőrvédő:
Teafaolajos Bőrtökéletesítő 50 ml, ára: 6.590.-Ft

Az új, mindennapi teafaolajos bőrtökéletesítő is 100%-os bio, Közösségi Kereskedelemből származó teafaolajat tartalmaz. A könnyed és gyorsan beszívódó szérum különlegessége, hogy mindennap lehet használni az arc teljes területére a bőrhibák garantált eltüntetésére.

Használatával:
• 81% szerint a bőr simább
• 80% szerint a bőr egészségesebb
• 76% szerint a bőr tisztább

A bőrhiba elűző:
Teafaolaj 10 ml, ára: 3.190.-Ft

A legendás, tiszta teafaolaj már régi idők óta bevetésre használt szuperhős. Közvetlenül a problémás területre kell felvinni a célzott hatásért.

Kapcsolódó bejegyzések