Post Image

1926 ÓTA A BŐR KEDVENC ELEDELE: SKIN FOOD A WELADA-TÓL

Rúzs & Más / 2019-07-12

A Weleda márka történetéről már korábban írtunk részletesen, de ennek a “történelmi” bőrápolónak a kedvéért mindenképp mindenképp szeretnék feleleveníteni néhány dolgot!
A márka filozófiája: a legmagasabb minőségi normák betartása, és a természeti erőforrások fenntartható kiaknázása. A Weleda cég saját kertjeiben, maga termeszti a gyógynövényeket, minden készítményét gyengéd gyártási eljárásokkal, és csak természetes alapanyagokból állítja elő. A Weleda termékek mesterséges tartósítószert nem tartalmaznak.
A márka története 1920-ra nyúlik vissza, amikor egy holland orvosnő, egy osztrák filozófus és egy müncheni vegyész úgy döntött, hogy létrehoz egy holisztikus orvoslás gyógyszeripari termékeinek előállításával foglalkozó laboratóriumot. A Weleda sokéves története során mindvégig gyógyszereket, étrend-kiegészítőket és természetes kozmetikumokat fejlesztett, és gyárt jelenleg is. A Weleda bőrápoló készítmények rendkívül kíméletesek a bőrhöz, és a kimondottan érzékeny bőr ápolására is alkalmasak.

A Weleda Skin Food Bőrtápláló krém egy kiváló, természetes megoldás az egész család számára a száraz, durva, kirepedezett bőrre. A gyógynövényes, univerzális tápláló krém sokoldalúan ápolja a teljes testfelületet, és intenzív hidratálást biztosít a bőrnek. Egyedülálló, regeneráló hatásának köszönhetően segíti a bőr megújulását, táplálja a test száraz és durva helyeit, valamint nyugtatja az irritált arcbőrt. Alkalmas a különösen száraz bőrfelületekre, mint a lábak, kezek és a könyök.

weleda, skin food, bőrtápláló, testvaj, ajakbalzsam, száraz bőr, rúzs és más

Összetevők: bőrtápláló napraforgó olaj, mandulaolaj, méhviasz és lanolin, nyugtató hatású kamillakivonat, a száraz és érzékeny bőrt ápoló árvácskakivonat, a fakó és fáradt bőrt életre keltő rozmaringkivonat, regeneráló körömvirág kivonat

Az univerzális tápláló krém mellé most 2 új családtag csatlakozott: az intenzív testvaj száraz vagy nagyon száraz bőrre valamint az ajakápoló balzsam száraz és cserepes ajkakra.

Weleda Ski Food Lip Butter

A kiváló minőségű Weleda Skin Food speciális ajakápoló gondoskodik arról, hogy az ajkaink még szebbek legyenek. Intenzíven hidratálja és táplálja az ajkakat és környéküket, nagymértékben regenerálja a kiszáradt, berepedezett bőrt.

Használata:
Körkörös mozdulatokkal vigyük fel a nedves ajkakra és gyengéden masszírozzuk be.

weleda, skin food, bőrtápláló, testvaj, ajakbalzsam, száraz bőr, rúzs és más

Weleda Skin Food Body Butter

A selymes állagú, bőrpuhító testvaj a teljes testfelületen ápolja a bőrt és mélyreható hidratálást biztosít számára.

Használata:
Addig masszírozzuk a bőrbe, amíg a készítmény teljesen fel nem szívódik.

weleda, skin food, bőrtápláló, testvaj, ajakbalzsam, száraz bőr, rúzs és más

1926 ÓTA A BŐR KEDVENC ELEDELE: SKIN FOOD A WELADA-TÓL
5 (100%) 2 vote[s]

Kapcsolódó bejegyzések