Post Image

RUGALMASABB ÉS SIMÁBB BŐR 15 PERC ALATT

Rúzs & Más / 2019-02-08

A természet és az őssejtek elsöprő erej adja a Drops of Youth™ arcápolók alapját: 3 ellenálló növényi őssejt, a Havasi gyopár, a Sea Holly és a Criste Marine erejével és Közösségi Kereskedelemi babassu-olajjal gondoskodnak bőrünkről. A termékcsalád tagjai megelőzik a bőr idő előtti öregedését és segítsenek megtartani frissességét és fiatalosságát, ameddig csak lehet. Minden bőrtípus számára megfelelő ápolást nyújtanak. Rendszeres használatuk mellett a pórusok kisebbnek látszanak, a finom vonalak kisimulnak és a bőr rugalmasabbá válik.

The body shop, drops of youth, fátyolmaszk, sheet mask, rúzs és más

A tavaly bemutatott Drops of Youth szemmaszkot a termékcsalád legújabb tagja követi, a DROPS OF YOUTH™ FÁTYOLMASZK, amely mindössze negyed óra alatt varázsolja szebbé, frissebé arcbőrünket.

Ez a 100% lebomló és 99% természetes fátyolmaszk a 3 féle ellenálló növényi őssejt koncentrált erejével tölti fel a bőrt. Az ikonikus Drops of Youth szérum formuláját adták hozzá erős koncentrációban, hogy azonnali segítséget nyújtson a fáradt, száraz és egyenetlen bőrnek. A Drops of Youth fátyolmaszk intenzíven gondoskodik a bőr egészséges ragyogásáról. 100% vegán formulával készül és a fiatalságmegőrző arcápolási rutin tökéletes kiegészítője. Minden bőrtípus számára ajánlott.

Használjuk heti 1-2 alkalommal! Egy fátyolmaszk egy használatra elegendő. Helyezzük fel a megtisztított arcbőrre majd hagyjuk hatni 15 percig. Az esetleges maradékot gyengéden masszírozzuk be a bőrünkbe!

Kapcsolódó bejegyzések