Post Image

A FIATALSÁG CSEPPJEI SZEMMASZK FORMÁJÁBAN

Rúzs & Más / 2018-02-01

Élettelibbé, egészségesebbé varázsolja a szemkörnyéki bőrt  a The Body Shop Drops of Youth™ Fiatalságmegőrző Szemmaszkja és Gyengéden Tisztító Habzó Arctisztítója.
Drops of Youth™ Fiatalságmegőrző Szemmaszk
Többféleképpen használható formula teszi praktikussá a 100%-ban vegán szemkörnyék ápolót.
A Drops of Youth™ Fiatalságmegőrző szemmaszk használható reggel, mint szemkörnyék ápolót vagy napközben az instant felfrissülésért és hidratálásért. Éjszaka pedig regeneráló szemmaszkként fogja biztosítani, hogy másnap üde tekintettel ébredj.
Ébresszük fel bőrünket 3 hatékony növényi őssejttel! A Drops of Youth™ termékcsalád az olasz Alpokból származó havasi gyopár, sea holly és criste marine növényi őssejtekkel gazdagodott, melyek ismertek védelmező és fiatalságmegőrző tulajdonságaikról. A szemmaszk zselés összetétele révén könnyedén beolvad a bőrbe, nem hagy ragadós utóérzetet és selymes tapintást eredményez.
A nyugtató uborkakivonat hozzájárul a fáradt szemek azonnali felfrissüléséhez és hidratálásához. A bőr frissé és hidratálttá válik, a ráncok láthatósága csökken. Ásványiolaj-mentes, paraffinmentes, petrolátum mentes.

The Body Shop Drops of Youth szemmaszk, rúzs és más

Drops of Youth™ Gyengéden Tisztító Habzó Arctisztító
A gyengéden habzó arctisztító újdonság frissítő, habzó formulájával tökéletesen kiegészíti fiatalságmegőrző arcápoló termékcsaládot. 100%-ban vegán.

Közösségi kereskedelmi, organikus babassu olaj brazíliából
A The Body Shop a babassu olajat fenntartható módon szerzi be a brazil COPPALJ szövetkezettől. A COPPALJ tisztességes bért kínál több mint 150 tagjának, így pénzügyi függetlenséget biztosítva az alkalmazásában álló nőknek.

A FIATALSÁG CSEPPJEI SZEMMASZK FORMÁJÁBAN
5 (100%) 2 vote[s]

Kapcsolódó bejegyzések